En julklapp till Mabou?

Alter Ego har visst läst mellan raderna på mina bloggar den senaste tiden. Antingen har hon läst att jag inte vinner så ofta, eller så har hon läst om min bön till elbolaget. Eller båda två. Hur som helst har hon skrivit en önskelista till Tomten för Mabou ´s räkning (Klickbar länk)! Vi får väl se hur vinstchanserna är för Mabou och Alter Ego!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”En julklapp till Mabou?

  1. Allt jag önskar mig är att vinna tillbaka min frus kärlek och respekt och att få flytta hem igen, härbärge suger fett.

  2. Madonnan: Ja, det är tur han har Alter Ego! 🙂

    JohnnyTooBad: Jag önskar jag kunde svänga mitt lilla trollspö över dig och *vips* så var din önskan uppfylld…! Önskar i alla fall att Tomten lyssnar på din önskan! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.