Veckans mest pinsamma tjej.

dsci00007.JPG

(Klickbar bild)

Idag åkte jag med hela min stora familj till min brorsa och hans familj i Stockholm. Jag har berättat många gånger om att vi är en ganska livlig familj. Vi brukar, av olika skäl synas och höras när vi kommer. Dels för att vi är en stor familj, dels för att många av familjemedlemmarna är både högljudda och livliga.

Idag var inget undantag. Vi skulle mötas på stationen och ta ett tåg som skulle gå 13.10 från Uppsala. Nu blev det (som vanligt) inte så att vi kom i tid. Det slutade med att vi möttes strax innan klockan 14, för att slutligen ta 14.11-tåget.

I sista minuten kommer naturligtvis Binta (snart 19) och hennes kompis på att de ska handla i Pressbyrån. Stressade springer de in på Pressbyrån medan vi andra står utanför och väntar, hojtande att de ska skynda på. När Binta står i kön, så ser hon en kamrat stå i kön precis före henne. Så Binta nyper henne i rumpan och står där och smilar när hennes kompis vänder sig om. Som visar sig inte vara hennes kompis. Som i stället visar sig vara en helt okänd tjej, som Binta aldrig har sett.

Binta stammar fram ursäkter och förklarar att hon trott att det varit någon annan, men jag lovar att när hon kom ut från Pressbyrån, så hade hon svårt att hålla sig för skratt, samtidigt som hon skämdes rejält…!

Med detta utser jag Binta till veckans mest pinsamma tjej!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Veckans mest pinsamma tjej.

 1. Isch, isch. Såna där pinsamheter glömmer man aldrig!
  Och jag antar att ni är påminna henne 🙂
  Hälsa att jag lider med henne och förstår precis
  hur hon kände sig.

  Ha en jättebra dag idag!!!

 2. Pingback: Pinsamma tonåringar och deras föräldrar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Veckans mest pinsamma tjej […]