Från oss alla, till er alla…

8_2_59.gif
Upptäckte att ett inlägg jag skrev dagens datum (23:e December) fast förra året, alltså 2006, googlas in på en hel del. Läste igenom det igen och insåg att jag lika väl skulle ha kunnat skrivit det idag. Inlägget kan du läsa HÄR (Klickbar länk)!

8_2_77v.gif
Allt stämmer fortfarande in, förutom att mina egna släktingar inte firar julen hos mig i år. Men lite självvalt är det nog, för jag har inte heller bjudit in någon i år.

36_15_61.gif
Men jag har ändå en och annan gäst, som vill fira jul med oss. Hur som helst. I morgon ska jag ta det lugnt, ta igen mig från den sista veckans stress och slit. Luta mig tillbaka, varva ner. Äta gott, dricka massor av JULMUST och fortsätta att inte ta ett enda bloss (Jo, tomtebloss, ska vi ha, förstås!) Önskar alla en RIKTIGT GOD JUL!!

holiday_events_122.gif

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Från oss alla, till er alla…

  1. Camilla : Tack för den peppningen! Ja, det är tungt, men inte så tungt som jag trott. Första dagarna var värst för mig. Nu tycker jag det känns tyngre när jag tänker på mitt liv som rökare, än vad det känns just nu…! Kram och GOD JUL! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.