Jag och min flashiga julgran.

dscn1123.JPGdscn1112.JPG

(Årets flashinga gran, tyvärr gör den sig inte på bild)

Jag älskar äkta julgranar. Jag tyckte alltid det var så häftigt med en äkta, doftande och barrande gran. Så småningom blev de äkta granarna dyra i längden och jag blev trött på att dammsuga barr ända fram till påska…

Hur som helst, det blev enkelt och ekonomiskt att köpa en plastgran och till slut gjorde jag det. Nu har jag kört plastgran några år, i kombination med att jag kör doftoljor som doftar just gran. Även om jag fortsatt att ha plastgran så har jag klätt den ganska traditionellt. Med stjärna, kulor, glitter och ett och annat pynt som barnen har gjort, i julens trafitionella färger.

Men i år var jag trött på traditionellt. Jag köpte nytt granpynt (Klickbart) Först köpte jag blå ljus, såna där ljusdioder, eller vad de heter. Sedan köpte jag kulor i bara silver och vitt. Högst upp på toppen tronar en silverfärgad ängel.

Som pricken över i:et köpte jag endast enhetligt julklappspapper i vitt och silver, för att matcha granen. 😀

Det roliga med det hela är att det verkligen blev så snyggt och enhetligt som jag hoppats. Det trista är att det bara tycks vara jag som är estetiskt lagd här hemma, ingen annan har nämnt något om det hela…! 🙁

Nåja, jag och min flashiga gran är nöjda i alla fall…! 😉

God fortsättning, gott folk!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jag och min flashiga julgran.

  1. Hahah jag har också prompat på en falshig julgran, köpte en svart förra året med lite julpynt i silver och guld. Jag är glad. God fortsättning på dig!
    Kram
    N

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Flashiga julgranen är klädd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] är uppe och klädd. Den är uppseendeväckande lik granen vi hade i fjol. Nämen! Det är ju precis samma julgran jag hade ifjol. Då när jag köpte så fint pynt som jag blev så nöjd med. I år när jag satt upp allt känner […]