Utmanad av Eva.

Jag har blivit utmanad av Eva.

Följande regler gäller: ”Det behöver inte vara realistiska önskningar eller materiella saker. Så här gör ni: Skriv en önskelista med sju önskningar. Motivera dem, kort eller långt. Tagga sju bloggare som ska göra detsamma.”

Så här önskar jag:

  1. Jag önskar att barnen kämpar lite mer i skolan, eftersom jag vet att de har mer kapacitet än de visar där.
  2. Jag önskar att jag blir frisk snabbt. (Tror jag åkt på vinterkräksjukan sedan igår.)
  3. Jag önskar att jag får resa lite under det kommande året. Särskilt till ett speciellt land långt bort, men mycket sol och värme.
  4. Jag önskar att mina familjemedlemmar får ett bra kommande år.
  5. Jag önskar att jag fortsätter hålla mig rökfri.
  6. Jag önskar att mina barn vågar tro mer på sig själva.
  7. Jag önskar att jag vågade tro lite mer på mig själv.

Följande sju personer vill jag nu utmana: Mindys magnifika dagbok och de övriga sex personerna, är personer som vill fortsätta utmaningen. (Med andra ord, orkar inte leta upp sex personer till som inte redan gjort utmaningen…! 😉 )

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Utmanad av Eva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.