Uppriktighet suger!

Om man är väldigt trött på julmaten så här på Annandan, så kan man göra som mig. Jag väntade tills alla barnen gått hemifrån, iväg på sina egna små äventyr. Sedan åkte jag ner på ICA (Ja, DEN ICA!) och köpte glass. Närmare bestämt två paket glass och en tub kolasås. Sedan åkte jag hem, tog en STOR bit glass med MASSOR av kolasås.

Sedan åt jag upp allt. Kom på att jag fortfarande var väldigt glassugen. Kom på att barnen inte kommit hem ännu. Kom på att de inte skulle ha en jäkla aaaaning om hur mycket glass jag köpt idag. Så jag proppade i mig resten av glasspaketet och ännu mer kolasås. Sedan låtsades jag att jag bara köpt ett väldigt litet paket idag och att jag inte alls var sugen på glass…!

Uppriktighet suger ibland.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Uppriktighet suger!

  1. Hahaha, jag har oxå köpt glass idag! Fast jag är ensam hemma och så gjorde jag milkshake istället på min glass.. Fast jag har iof glass kvar.. Så kanske blir det en milkshake i morgon med! =O

  2. Tina: Kanske glass är något typiskt man längtar efter när man levt på fet julmat några dar? Någon som bara lent slinker nerför strupen och man inte ens behöver tugga…! God fortsättning! Kram!

  3. Helt rätt! Glass är så himla gott, jämt och året runt. Härligt att få rå om sig själv, utan att ta hänsyn till barnen, mannen eller någon annan. Njut du!

  4. Glass verkar vara dagens genomgående tema.
    Du kan ju gissa vad jag har gjort idag……..i smyg dessutom……när Ungen och Mannen kollade på TV.
    He he
    😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.