Lyckliga barnvakten!

Jag är barnvakt. Det finns inte mycket tid för bloggande för mig det närmsta dygnet. Jag svävar nämligen på små rosa moln. Små banvaktsrosa moln. Jag är barnvakt till min brors två guldklimpar, Kribban och Kornelia. Nu har jag nattat Kornelia och ska ordna myspys till hennes storebror. (Det gäller ju att alltid ligga bra till för båda, så de vill komma tillbaka till världens bästa faster, om jag själv får säga det…! 😉 )

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Lyckliga barnvakten!

  1. gRUNNA LITE PÃ… DET HÄR MED FOLK OCH STORLEKAR.
    äR DU/NI INTR LÄSA MIN BLOGG

    kanske har ngt i bakfickan och jag ihop en tillräckligt svarsbas på min lilla enkät.

  2. Annica: Ja, det har varit toppen! Tack för nyårshälsningen, önskar dig detsamma! Håller på att skriva på en nyårskrönika som du kan läsa på min blogg i morgon! 😉 Kram!

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Barnen i mitt liv och vad de lärt mig om Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] sambo, så kom Kribban på köpet. Han är det bästa “köp” brorsan har gjort! När Kribban kom, så insåg jag att kärlek inte har något med biologi att göra. Den finns eller växer fram […]