Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Gott nytt år!

  1. hej
    En mycket trevlig sida var inne din gammla sida så gick över hit. Du är ensamståend mammam med mångar barn? Då du fullt upp från morgon till kväll. Jag är singel man som är tyvärr handikappad . Se min sida och läs par inlägg så får du veta mer om mig. sköt om dig kram från seriös man som söker kvinnan mitt liv stefan
    hoppas du hör av dig. Glöm inte skriba din adress

  2. Black_ocean, Pysan :o) , Mrs Mulatt: Tack! Önskar er detsamma! 😉

    Neverstop: Vad roligt att höra! Hoppas jag lyckas underhålla dig fler gånger! 😀 Kram!

    stefan: *S* Hoppas det inte var en kontaktannons…! Nåja, jag kikar gärna på din sida! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.