Musikutmaning. Bloggstafett.

peoples_81.gif

Jag har nu blivit utmanad av Alter Ego att göra en musikutmaning, eftersom hon verkar tycka att jag har alldelens för mycket tid över nu när jag har semester. 😀 Det lustiga är att hon har gett mig utmaningen att finna en artist på bokstaven T. Vilket är en lätt match för mig, eftersom en av mina största musikaliska idoler är just Tracy Chapman. Har tidigare skrivit om henne :

Men nu är det alltså meningen att jag ska skriva något och länka till någon låt hon sjunger. Jag gör i detta fall som Alter Ego och tar en låt som också börjar på ”T”. Eller jag tror t.o.m. att jag finner två bra låtar med Tracy Chapman som börjar på ”T”:

The Real Mymlan verkar vara den som startat det hela, så nu får vi andra vara så snälla att hålla bloggstafetten vid liv och fortsätta det hon har påbörjat!

Så här fungerar det :

Ni som är utmanade gör helt enkelt så att ni väljer en bra låt av ett band eller artist som börjar på bokstaven U, eftersom jag fick bokstaven T. Lägg ut den i er blogg och hänvisa till den här utmaningen, sedan skickar ni den vidare fast med bokstaven V. Och jag (Mymlan) vill tamigfan veta vad som händer, för jag tänkte lägga ut bästa förslag på varje bokstav här. Och så hoppas vi att folk kan alfabetet…

Jo. En annan grej med den här utmaningen är att den kan skickas tillbaks till dom som redan haft den, eftersom varje bokstav är ny…

Ni som nu är utmanade kommer här: Eva, Annica och Zack!

Till sist men inte minst: glöm inte läsa min Nyårskrönika nu, som jag kämpade med i två dagar för att få ihop!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Musikutmaning. Bloggstafett.

 1. Ja det blev ju himla fuskigt att just du fick bokstaven T, tänkte nästan ge dig en annan bokstav 🙂

  Har inte Eva och Annica några egna sidor, jag ser inte länkarna.

  Har läst din årskavalkad, himla bra hopplock. Själv har jag inte tid att få till någon. Måste försöka hinna med såväl min årliga nyårshälsning som starten i bloggstafetten, typiskt att jag skulle bli först ut.

 2. Tack för utmaningen, typiskt att jag inte fick T som älskar the ark hehe men ska försöka hitta nåt på U. Visst är det bara artisten som ska börja på U inte låten också?
  Kram så länge

 3. Samira – Tråkbloggen: Massor av TACK, önskar dig förstås ett DUNDER-BRA 2008!! 😉

  Annica: Roligt att du vill vara med! Jo, det räcker med artisten, det behöver inte vara låten också, det var bara jag och Alter Ego som gjorde lite överkurs! 😉 Kram!

  Zack : *S* Ja, det är ju ingen stress, bloggen finns kvar när du firat och sovit klart…! 😉 Kram och GOTT NYTT Ã…R! 😀

 4. Pingback: the topp t « the real mymlan

 5. Pingback: Mer musikutmaning, nu har vi hunnit till V...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Tonårsmorsa väljer också Tracy Chapman. Med ett mervärde i form av länkar till tidigare skrivna inlägg med låttexter. […]

 2. […] det här eländet! Men för mig började det med att jag blev utmanad av Alter Ego att komma på en artist som börjar på T och länka till en låt av den personen. Lätt som en plätt, ansåg jag, som var dum nog att inte […]