Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

holiday_events_1221.gif

För att göra en Nyårskrönika för det gångna året, 2007 så har jag gluttat lite i mina arkiv.

I Januari var min bästa väninna (som bor i Tanzania) på Sverige-besök och jag var så glad att få träffa henne. Mabou var dock mest orolig för att hon skulle ta med sig vår mat tillbaka till Afrika. Jag började också finna fördelar med att Binta flyttat hemifrån.

I Februari kom mina barn löst ett stort mysterium. Sedan löste även JAG ett stort mysterium under samma månad. Mabou kom även han till insikt om ett och annat.

I Mars köpte jag de dyraste glödlampor jag någonsin köpt! I samma veva tappade Zebran också sina ränder.

I April gjorde Mabou ett konstaterande, annars kretsade det väldigt mycket runt Valborg här hemma under April;

I Maj blev jag jagad av en massa spöken, dessutom hade vi en helt hysteriskt rolig och jobbig dag på IKEA, som jag sent ska glömma! Jag köpte också ett par skor som gjorde mig helt salig av lycka och fick mig att tro att mina fötter hamnat i fothimlen!

I Juni lekte Mabou Byggare Bob – hos grannen! Isa försökte lista ut hur alla mammor utrustas med ett sjätte sinne. Tracy Chapman fick mig sentimental av sin underbara musik! Musik var tydligen ett hett ämne på min blogg i Juni, eftersom jag även bloggade en del om Sabar. En viss dotter var tvungen att gå sommarskola, vilket gjorde mig mindre glad. Inlägget jag skrev om homosexualitet blev välbesökt, men gjorde också att flera som tidigare haft mig som favorit på bloggportalen plockade bort mig. Samma dag! 🙂

I Juli hade vi besök av Alter Ego, sedan åkte vi till Norrköping och hälsade på henne. Vi passade också på att besöka Kolmården. Gav mig ut med ungarna i vildmarken. Fick följande dag känna av träningsvärk utöver det vanliga. Jag åkte även på magkatarr.

I Augusti kände jag mig extremt blond!! Uppsala Reggaefestival gav oss reggae-fever. Bloggade om det HÄR, HÄR, HÄR, HÄR , HÄR , HÄR och HÄR!

I September gjorde jag den fantastiska upptäckten att andra föräldrar tycktes droga sina barn innan de tog med dem på restaurang! Mabou upptäckte att han inte var den enda golaren här hemma. Jag hittade TV-programmet jag var med i ett helt år tidigare. Jag upptäckte en dans som var till för oss tjockisar. Samtidigt som jag insåg hur farligt sport faktiskt är!

I Oktober lärde sig Mabou att säga ”R”! Jag fick möjlighet att träffa den helige mannen, efter att ha sökt honom i flera år. En stor musiker blev mördad. För första gången sedan jag började blogga övervägde jag att sluta blogga och det p.g.a. rasistiska kommentarer som besvärade mig och förolämpade mig och familjen under en period. Jag blev intervjuad av UNT. Jag lyckades lösa mysteriet med det försvunna cykellåset.

I November blev Mabou indragen i en mycket farlig sekt! Vi firade att Astrid Lindgren skulle ha blivit 100 år.

Den största händelsen i December, var utan tvekan årets största händelse för mig! Jag slutade nämligen att röka!! Mer läsning om det HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR! Jag vann också en Blogg-tävling! Binta vann diverse danstävlingar!

Det är nog det gångna året i sin helhet från min blogg. Tror att de flesta av oss har haft ett händelserikt år, på gott och ont!

Slutligen önskar jag OSS alla en fin avslutning på 2007 och ett riktigt gott nytt 2008!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

 1. Kul att läsa om ditt år!
  Hoppas att du och din familj får ett bra 2008 också.
  Ha en jättemysig nyårsafton med dina nära och kära och Gott Nytt Ã…r!
  Kram

  (förresten, då man ser där till höger kan man klicka på alla utom mig, är det jag som gjort nåt fel nu igen, är totalt oteknisk??)

 2. Hejsan
  Ja nu är året slut, och vi med.(skojar)
  Men hoppas nya året blir soligare än det gamla.
  Hoppas du och din familj får en trevlig kväll,
  så gott slut och gott nytt år/kram Anita

 3. Zack: Tack! Önskar dig detsamma! 🙂

  Annica: Tack, detsamma!
  Jo, jag har sett att du ganska ofta glömt att skriva i din sida och därmed kommer inte någon länk till din sida med. Fast i kommentaren ovan gjorde den det! Hur som helst så tror jag det är det som det beror på…! Kram!

  Anita: Ja, fast på mig stämmer det nog ganska bra just nu med att jag är helt slut, för jag har precis åkt på vinterkräksjukan och mår riktigt tjockt!! 🙁 Nåja, vi får hoppas det nya året bär med sig något trevligare! Kram och GOTT NYTT Ã…R!!

 4. Pingback: Gott nytt år!

 5. Pingback: Musikutmaning. Bloggstafett.

 6. Nu är det Nyårsdagens morgon/förmiddag och tonåringar och man sover. Katterna är ute och jag läser bloggar.
  Underbart att läsa din Nyårskrönika och klicka mellan tidigare inlägg och kommentarer. Varför har jag inte tittat in tidigare? Kanske för att jag associerade namnet till någon tonåring som fått barn, och det intresserde inte mej. Kommer självklart att följa fortsättningen 2008. Önskar dej och barnen allt gott det nya året!

 7. falcon: Välkommen hit Falcon! Ja, det finns fler som associerat namnet tonårsmorsa på annat sätt än jag gjort, jag är ändå glad att du kikade in nu. Visst är det skönt med en egen stund på morgonen! Kram och hoppas 2008 ska bli ett fint år för dig! Kram!

  Susann: Tack, detsamma! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Gott nytt år! skriver:

  […] inte läsa min Nyårskrönika för det gångna […]

 2. […] sist men inte minst: glöm inte läsa min Nyårskrönika nu, som jag kämpade med i två dagar för att få […]