Filmtips!

Nu när alla storhelger är slut och några av er är trötta, andra är fattiga och andra är kräksjuka (och vissa av oss är alltihop) kanske det kan locka att lägga sig i soffan och hyra en bra film.

blood-diamond.jpg

Det verkar som om de flesta redan har sett Blood Diamond, men om du inte har det, så vill jag varmt rekomendera den!! På DENNA sida kan du även se en liten trailer på filmen.

ogarott.jpg

En annan film, en riktigt bra familjerulle är Ett Öga Rött! Jag hyrde den för att ha en film att se med barnen, utan några stora förväntningar, men jag måste säga att jag blev väldigt glatt överraskad!!

Kryp ner i soffan och njut!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Filmtips!

  1. Ett öga rött vill jag se, men har inte kommit mig för ännu. Blood diamond är verkligen en film att rekomendera -fantastisk och med ett bra budskap!

  2. Marie: Tror att den precis kommit ut, men, som sagt, Kolla den!! Kram!

    Annica: Du skulle bara ana vad jag behövde det lycka till! *Puuh, vilken hård match!* 😉 Kram!

  3. Marra: Ja, efteråt fick jag höra av de äldre barnen att de varit besvikna när de sett den på bio, men jag var nöjd och det var de tonåringar som såg detta tillsammans med mig också…! Kanske har det att göra med att en del hade för höga förväntningar innan de såg den på bion? Tur vi var nöjda i alla fall! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.