Mer musikutmaning, nu har vi hunnit till V…

15_8_205.gif

Mymlan satte igång hela det här eländet! Men för mig började det med att jag blev utmanad av Alter Ego att komma på en artist som börjar på T och länka till en låt av den personen. Lätt som en plätt, ansåg jag, som var dum nog att inte hålla munnen om det. Jag skröt vitt och brett om hur LÄTT det var! Naturligtvis tyckte NÃ…GON att det var allt för enkelt för mig och enligt reglerna så kunde personen då utmana mig tillbaka, fast med en ny bokstav. Jag fick bokstaven V. Hur enkelt som helst, trodde jag, men jag lovar att jag funnit bra artister på alla bokstäver (inklusive W) utom just V. Den enda jag fann var Van Halen, som jag inte är särskilt förtjust i.

Till slut fann jag dock en artist som började på V och som jag känner igen namnet på, men som jag, vad jag minns, aldrig har lyssnat på. Här med en parodi på Rihannas Umbrella. Med Vanilla Sky, som jag knappt vet vilka det är.

Nu borde jag ju utmana han som utmanade mig tillbaka, en gång till, bara som payback, men det gör jag inte, av den enda anledningen att jag inte orkar börja om mitt sökande en tredje gång…! Pleeease, skona mig! Jag vet att jag alltid säger att jag gillar utmaningar och att jag skrytit om att jag hade det så lätt med T, men som motvikt, var det så omöjligt att finna en bra artist på V att jag helt enkelt måste erkänna mig besegrad!!

The Real Mymlan är den som startat det hela, så nu får vi andra vara så snälla att hålla bloggstafetten vid liv och fortsätta det hon har påbörjat!

Så här fungerar det :

Ni som är utmanade gör helt enkelt så att ni väljer en bra låt av ett band eller artist som börjar på bokstaven W, eftersom jag fick bokstaven V. Lägg ut den i er blogg och hänvisa till den här utmaningen, sedan skickar ni den vidare fast med bokstaven X. Och jag (Mymlan) vill tamigfan veta vad som händer, (här gäller det att länka, gott folk, länka 😉 ) för jag tänkte lägga ut bästa förslag på varje bokstav här. Och så hoppas vi att folk kan alfabetet…

Jo. En annan grej med den här utmaningen är att den kan skickas tillbaks till dom som redan haft den, eftersom varje bokstav är ny…

Ni som nu är utmanade kommer här: Agge, Popsan och Soulsister!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Mer musikutmaning, nu har vi hunnit till V…

 1. Kul utmaning =) X hade jag lätt klarat av =)
  Ja, ett litet namnbyte kändes bäst – kanske tråkigy men jag vill ju inte att mina stammisar ska få en chock och tro att de kommit fel =)

 2. Zack : *S* Förstår att du gillar denna om nu originalet inte föll dig på läppen…! 😉

  Marie: Precis! Det var därför jag tyckte ditt byte var lagom! 🙂 Kram!

  Rainer: Ja, det börjar ju i alla fall på V, men jag har ju inte ens hört talas om dem…! 😀

  TooT: Du ser, det fanns ju både en och annan…!

  Redtopp: Tack! Önskar dig detsamma! Kram!

 3. Pingback: videoval på v « the real mymlan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] väljer något som hon själv knappt hört talas om. Så kan man ju också […]