Vinterkräksjuka!

Ok, för er som inte haft denna vinterkräksjuka, kan jag upplysa att det är ingenting att sträva mot heller. Jag lovar att den inte är att leka med. Däremot så kan jag tipsa om att gå hem till din värsta ovän, när du fått den, för alla du träffar, blir garanterat smittade! 😀

Så gott började mitt nya år…!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Vinterkräksjuka!

 1. Hej! Jag vill bara säga att när jag läser din blogg så har min dator alltid en tendens att hänga sig. Och framförallt om jag ska öppna en av dina länkar. Detta har gjort att jag inte läser din blogg särskillt ofta längre vilket är trist.
  Tänkte bara fråga om du vet någon annan som det också blir så för?! Annars en bra blogg 🙂

 2. Moa: Trist, men det är kanske en tröst att du inte är ensam om problemet? Lämnar en länk här till dig, klicka nu inte på den, men kopiera och öppna i ett nytt fönster:
  http://fatou.se/2007/08/29/dagens-tips/.
  Det är en toppen webbläsare, om du laddar ner den (gratis, förstås) så verkar problemet inte bli kvar. Det har tydligen något med IE att göra, i alla fall med den gamla versionen. Jag har ingen aning om vad felet är, bara att det försvinner om man byter eller uppdaterar webbläsare. (IE är kvar i alla fall, så du behöver inte ta bort något!)

  Kram och lycka till!

 3. Är jag en timma efter eller är klockan på din sida en time före?
  Läser med spänning varje gång om vardagen hos er.

 4. fy fanken……..finns det nån värre sjuka???? (jo,det finns det ju men av dom där vanliga)
  Inga piller i världen hjälper,det är bara att hänga med och härda ut!!
  Lider med er………inget kul alls det där!
  hoppas det går fort över!

  Gillar din blogg!

  ha det så bra ni kan!
  kram *smittar inte genom skärmen hoppas jag*

 5. falcon: *S* Det är inte din klocka det är fel på, det är min. Har bett min dataexpert Alter Ego: http://resonerar.se ta bort den helt, men hon har nog inte haft tid ännu…!

  neverstop: Håller med! Det finns ingen värre av de vanliga sjukdomarna, tror jag… Usch vad jag mått pyton i snart två dygn. Men nu är det i alla fall på bättringsvägen!! För mig, i alla fall, flickorna mår fortfarande pyton! Nej, jag tror inte det smittar genom skärmen! 😀 Kram!

 6. Tudeluu! Jenny från spaces här.. Min Vilda kräks idag, nu är det 13 timmar sedan hon började.. Fy attan säger jag bara! Hoppas att det ”bara” är vanlig magsjuka, då bör jag klara mig iaf.. Nåväl, några bra tips kanske? Spelar ingen roll om hon dricker eller inte, allt kommer i retur.. Vad ska jag ge henne egentligen? *och jag pluggar till ssk, verkar sådär intelligent nu tror jag* Skyller på att jag varit vaken sen halv fem imorse..

  Kramen och ha det godis!

 7. Jenny: Hej vännen! Long time-no see! Kul att du ”tittar in”. Har tyvärr inga tips att ge i det ämnet. Är själv en dålig sjukskötare, hävdar barnen…! 😉 Hoppas verkligen att Det blir bättre dock! Kram! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.