Mobbade yngel.

dsci000057-2.jpg

Isatou 14 år

Ã…terigen ser jag hur våra akvariefiskar får yngel, men innan jag hinner upptäcka det, så tror jag att en bara har smitit, eftersom jag ser att en simmar runt i det stora akvariumet, vid sidan av yngelakvariumet, som liksom flyter inne i det större akvariumet.

Jag: Men shiiit, ett yngel är ju utanför!!

Isa: Vaddå, är den mobbad, eller…?

Jag: Mobbad?

Isa: Ja, du sa ju att den är utanför…!

Jag: Ja, men jag menar ju utanför yngelakvariumet! 😀

Tidigare bloggat om akvariumet:

jakob-hoppar.jpg
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.