Mobbade yngel.

dsci000057-2.jpg

Isatou 14 år

Ã…terigen ser jag hur våra akvariefiskar får yngel, men innan jag hinner upptäcka det, så tror jag att en bara har smitit, eftersom jag ser att en simmar runt i det stora akvariumet, vid sidan av yngelakvariumet, som liksom flyter inne i det större akvariumet.

Jag: Men shiiit, ett yngel är ju utanför!!

Isa: Vaddå, är den mobbad, eller…?

Jag: Mobbad?

Isa: Ja, du sa ju att den är utanför…!

Jag: Ja, men jag menar ju utanför yngelakvariumet! 😀

Tidigare bloggat om akvariumet:

jakob-hoppar.jpg
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.