Jag är Baloo, vem är du?

Hittade en Quiz hos Marra. Man kunde se vilken Disneyfigur man är, jag blev Baloo.

Bild

Baloo, du är riktigt lat, men gillar även att njuta av livets gåvor i lugn och ro. Ni kan dansa runt och koppla av i Djungeln med Mowgli och alla andra djungel vännerna.

Vad blev du? Gör testet HÄR!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Jag är Baloo, vem är du?

 1. Jag är också en Baloo, lat och glad…

  Jo, det där med att vara mamma med barnet i Japan, det är INTE lätt. Det KLIAR i mig när han skriver att han köpt ”tejp och sånt” till sitt rejäla jack i pannan.

  Inte lätt… Ha det gott! /Katrin

 2. Katrin: *S* Då blev vi Baloo båda två då! 🙂 Nej, förstås att det inte är lätt med en skadad son i Japan, jag skulle antagligen ha varit utom mig…! Kram och lycka till!

  Black_ocean: Toppen! 🙂

  Sanna: Nice! Men vänta nu… finns det bara Baloo och Simba? 🙁 Jag hade ju hoppats från början att jag skulle bli Snövit eller Askungen, eller någon annan söt prinsessa, men de kanske inte ens finns? :-S

 3. Jag blev Kalle Anka (:
  ”Kalle Anka och du har lika stor otur, synd att du fick så lite poäng, försök att varva ner lite och bli inte allt för arg!!”

 4. Hur kunde du och jag få samma svar, det här blev mitt svar: Baloo, du är riktigt lat, men gillar även att njuta av livets gåvor i lugn och ro. Ni kan dansa runt och koppla av i Djungeln med Mowgli och alla andra djungel vännerna.
  Kram
  Vicke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.