Hur dum får man bli?

Nu är jag inte ens mest förbannad över att man lurar oss i Affärerna, nu är jag mer förbannad över att man kan vara så jävla DUM!! Snälla! Med dessa bevis om dumhet i våra livsmedelsaffärer, snälla inför någon typ av intelligenstest för att få jobba på ICA.

Jag menar inte att man behöver vara ett geni, men jag menar att man bör ha vanligt hyggligt folkvett!

Intelligenstestet bör visa att :

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Hur dum får man bli?

  1. Jag skulle inte vilja påstå att man är dum om man säljer varor där bäst före-datumet är passerat. Mer dum är man nog om man köper det och känner sig lurad. Dumhet är att paketera om varorna för att lura kunderna, inte när man säljer fullt dugligt kött en dag efter bäst före-datumet.

  2. Luft till salu: Jo, jag anser fortfarande att man är dum om man har en Ica-butik, har ansvar för köttvaror (och en massa andra varor), det har stormat i hela branschen i flera veckor och man fortfarande inte kollat reglerna runt kötthanteringen.

    Dessutom, i detta fall, så hade man ju flyttat fram sista förbrukningsdag till en dag efter bäst-före-datumet på köttet som färsen malts av. Dessutom hade man ju tydligen ett stort antal förpackningar med fläskkött som saknade eller hade bristfälliga märkningsuppgifter. Det anser inte jag vara okej, när man handhar livsmedel som andra ska köpa.

    Jag anser dessutom att det är ren dumhet att sedan låtsas som man tror att man följt lagen!

  3. Bra skrivet. De borde bli uppläxade nu eftersom dom är så trotsiga och fortsätter trots att de blivit påkommna, fått en stor debatt och tillsägelse. Att dom vågar och har mage ett fortsätta. Straffa tycker jag.

  4. Jag: Ja, det känns ju väldigt nonchalant att fortsätta när det varit sådan debatt i media! För att återskapa ett förtroende så måste man ju först och främst få ett stopp på det som pågått tycker jag!

  5. Pingback: Fusket på Mc Donalds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] emot att man säljer något över huvudtaget med falska förseglingar, på samma sätt som jag retade upp mig på ICA när man sålde köttfärs med falska förespeglingar. Jag är säker på att “Donkens” […]