Som förbytt!!

miscellaneous2_808.gif

Jag vet faktiskt inte vad som hänt med mig! Jag har varit en stolt colaberoende person i många år. We go waaaay back, babe! Min omgivning har klagat, men jag har faktiskt inte sett det som ett problem.

Jag har också varit en riktig storrökare. Där snackar vi ännu mer waaaay backckckckck! Vi snackar barndom-way-back. Vi snackar också väääldigt beroende. Vi snackar hade-svårt-att-se-en-hel-film-på-bio-utan-att-smita-ut-och-röka-emellan, vi snackar också har-i-perioder-klivit-upp-på-natten-för-att-kunna-röka-en-cigg. Jag känner nog ingen som varit riktigt så beroende av nikotin som mig. Jag pratar inte om någon som rökt en och annan cigg varje dag, det senaste året snackar vi minst två paket per dag. T-V-Ã… P-A-K-E-T!! Det har jag gjort utan att ens skämmas. Eller, okej då , lite har jag kanske skämts. Liiiite, liiite, liiite…

När det gäller träning ska vi knappt säga något alls. Här vågar jag verkligen knappt öppna munnen. Inte ens barnen beskyller mig för att vara en träningsnarkoman.

Så vad är nu skillnaden? Jo, skillnaden är ju att jag tog mitt sista bloss den sista November 2007. Sedan dess har jag alltså inte rökt ett enda bloss. Sedan några veckor tillbaka (tror det var strax innan jul) använder jag inte ens nikotinhjälpmedel.

Sedan drygt en vecka tillbaka bestämde jag mig för att bara dricka cola till helgerna och vid ev. särskilda tillfällen! Hur det gått? I helgen som gick glömde jag bort att det var helg och köpte inte ens hem cola då…! Just denna del av mitt ”nya liv” har jag en liten föraning om att det är sjuksköterskan på mitt jobb som bidragit till. Hon och hennes tjat och förföljelse av mig med Anna Skipper. Vem sjutton vill ha den människan på besök? Anna Skipper, alltså!

Sjuksyster skulle gärna få komma. (Hon är för övrigt en singel böna, blond och hälsosam, slank och snygg, har hon bett mig hälsa i bloggen! 😉 )

Nåja, inte nog med alla dessa gjorda förändringar. Nu börjar jag faktiskt överväga om jag inte ska börja träna också…! Jag sitter faktiskt och tänker att det skulle vara riktigt skönt att röra på fläsket den slanka kropp jag har, för att den skulle kunna bli ännu slankare. Kanske inget stort träningsprogram, men kanske bara att röra på mig lite mer…!

Jag blir nästan lite rädd av den här nya människan som håller på att överta min kropp och själ. Vad kommer här näst? Dra ner på chokladätandet? Nej, så långt skulle jag aldrig gå! Choklad är på något sätt ren överlevnad!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Som förbytt!!

  1. Jag har helt lyckats missa den här Anna Skipper, och jag blir ju inte direkt mer intresserad av att se nå’t med henne när man läser en artikel som ovanstående… (URL ^)

  2. grace: Japp! Inte ett bloss till för mig! 🙂 Ska kolla din sida förstås! 😉 Kram!

    Magnus J: Du har inte missat något! 😉 Jag hade faktiskt också lyckats ignorera hennes existens, tills sjuksyster på jobbet började tjata om henne! Tycker det låter som en god idé att visa henne artikeln som du länkar till! 😀 Kram!

  3. Tycker att det är riktigt strongt av dig att slut med att både röka och sluta dricka cola ( jag är själv fast i det träsket) För min del så är det att Cola och ciggen går i ett, röker mindre om jag inte har nån cola och dricker mindre cola om jag inte har cigg. En ond cirkel!Önskar jag hade styrkan (viljan) att sluta med båda.

  4. Black_ocean : Ja, jag är själv jättestolt! Trodde nog inte riktigt att jag skulle klara det, med tanke på hur mycket jag rökte och drack cola, det handlar verkligen inte om några små mängder här! 🙂

    Nu måste jag springa och kolla in din sida! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.