Nelson Mandela är en stor man.

release350.jpg

Nelson Mandela vid installationstalet 1994 i Johannesburg, Sydafrika:

”Vår djupaste rädsla är inte att vi inte räcker till. Vår djupaste rädsla är att vi är mer kraftfulla än vi förstår. Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss mest. Vi frågar oss, vem ska jag vara? Lysande, fantastisk, talangfull, underbar? Frågan är egentligen, vem ska jag inte vara? Du är ett Guds barn. Att du låtsas vara liten tjänar inte världen. Det finns ingenting upplyst i att gömma din storhet för att andra människor inte ska känna sig osäkra. Vi föds för att visa den gudomliga skönhet som finns inom oss. Det finns inte bara i några av oss, utan i alla. Och när vi låter vårt eget ljus stråla, ger vi omedvetet andra människor tillåtelsen att göra detsamma. När vi befrias från vår egen rädsla, befriar vår närvaro automatiskt andra. ”

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Nelson Mandela är en stor man.

 1. du måste gå in och titta i tråden afrika i blodet..
  där finnas alla mammor som har barn med afrikanska män.. heta disskutioner förekommer. skit kul!
  vad heter du på familjeliv?

  jag tipsade tjejejn om en klubb där hon kunde hitta sin brajja afrikan, hahah! därför nämndes mitt namn..

  kram!

 2. grace: Måste sova nu, men ska kolla de där trådarna!! Blev riktigt sur när jag såg de dumma kommentarerna i det första…:-( Jag heter tonarsmorsa1, eftersom tonårsmorsa och tonarsmorsa var upptaget, det kan vara jag själv som varit reggad där tidigare, utan att komma i håg det…! 🙂

 3. Tack 😉
  Det kändes som det gick rätt ok men får se dom skulle höra av sig på Fredag eller Måndag ifall jag skulle bli kallad till en andra intervju.
  Så detta hoppas jag på nu.
  Sovgott i natt
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.