Älskar, älskar, älskar…!

Guuud så jag ääälskar Allt Om Barn!! (Vilket säkert ingen missat!) De har så roliga diskussionsämnen! När jag upptäckte Allt Om Barn, tänkte jag att jag nog passerat den tid när jag gillade att läsa om småbarn. Pjeeew, vad fel jag hade!! Trots att jag bara har en som är ”halvliten” och de tre andra redan är stora, så finns det ju MASSA spännande läsning på Allt Om Barn!!

Särskilt intressant är det faktiskt att de skriver om sådana ämnen, som jag funderat mycket runt sista tiden, jag vet inte om det är en tillfällighet eller ren tankeläsning…?

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.