Vuxna män säger inte ABOW!!

Talade med exet i telefonen för några dagar sedan. Jag berättade en rolig sak för honom om en sak som tydligen förvånade honom.

Exet: *Skrattande* Är det sant? ABOOOW!!

Jag hade lite bråttom, så jag avslutade samtalet rätt snabbt. Sedan satt jag och funderade en stund. Vad SA han egentligen? ABOOOW?!

Abooow, som i ABOOOW som mina tonnisar säger. Binta (19) kom hem på besök en stund senare och jag berättade för henne om vad han sagt.

Binta: Ja, jag vet, det sa han sist vi var i Stockholm också…!

Jag vet att det inte är så lätt att komma ihåg alla ord i ett språk som inte är ens eget modersmål. Jag vet att det är svårt att ha koll på alla slangord och dylikt. Jag VET att jag gjort en massa missar när jag försökt tala wollof…!

Men jag MÃ…STE, MÃ…STE , MÃ…STE påminna mitt ex nästa gång vi snackar att snart 41-åriga gubbar män SÄGER inte ABOW!! 😉 Vuxna män säger inte ABOW! P.U.N.K.T.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

23 svar på ”Vuxna män säger inte ABOW!!

 1. Hejsan

  Ja, det sa min son tidigare oxå men jag fick honom att sluta med det för det låter såååå illa tycker jag. Men att gamla gubbar säger det låter ännu värre 😉
  Ha en trevlig helg // Tess

 2. Samira – Tråkbloggen: Jag känner mig hedrad! Tack! Ska anta din utmaning, det är på tiden ändå att jag blogglänkar lite…! 😉 Kram!

  Joanna: Om du klickar på länken i inlägget, så finns där en ordlista för en massa slang. Lämnar även länken här: http://www.mkc.botkyrka.se/publikat/slang1.htm#cooliris
  🙂

  Tess : *S* Nej, jag måste nog erkänna att jag blev lite förvånad…! 😉

  Veronika: Nej, det är klart det inte är något fel, inlägget är skrivet med glimten i ögat! 😉 Abow kan visst stavas med både u eller w, beroende på vilka källor man finner på internet! Använder bl.a. detta uttryck själv, fast måste erkänna att det mest är på skoj till barnen! 🙂

  vicke : Läs svaret ovan till Veronika! 😀 Kram och ha en fin helg!

 3. Antingen är jag helt ute eller så skiljer sig utrycken i olika delar av landet. Har ingen aning vad det ska betyda?
  Sonen kör mest med konstiga utryck från datavärlden och där har jag lärt mig att förstå det mesta.

 4. Hahahaha, även när jag var tonnis för sisådär 15-20 år sen användes uttrycket abou flitigt, det har hängt med länge! Blir nästan lite glad när jag hör det, för det påminner mig om mina galna tonår! Kramis

 5. Ey Walla mannen! Muhamed har rätt! Brushan! Walla sikka svennar! Man säga Abow Om min vilja!
  Ajjjt..! jag Ahmed säga det inför alla .! Peace Brushan . Säg walla billa Peace jag svär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.