10 Incredibles

”Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!”

♥ ♥ ♥

Jag har idag fått en award från Samira – Tråkbloggen. Tack,du har gjort mig riktigt stolt!! Särskilt när du utnämnde mitt gamla inlägg Månggifte (Klickbar länk) till det bästa blogginlägget genom tiderna! WOOOW, säger jag! (Vågar ju inte säga Abow längre…! 😉 )

Här kommer mina 10 Incredibles…

Jag är Nadja – Skriver alltid intressanta, aktuella bloggar och är dessutom en jäkel på att skriva!! (Men så är hon ju journalist också! 😉 )

Kei – Hennes fantastiska lek med orden och hennes kvinnliga skarphet och humor!

Popsan – Min Grekiska Husgud.

Vicke – Med hjärtat på rätt ställe.

Marra – En tjej med mycket tankar!

Niki Loong – Jag håller inte alltid med hennes åsikter, men hennes bloggar är ofta roande och intressant läsning.

Evas krypin – De tre V ´n: Vardag, Värme och Vraviditet. (Okej, graviditet då!) Fast hon tycks vara på semester nu, så hon får dispans tills hon kommer hem! 😉

Soulsister – With Soul and Heart.

Kloktok – Intressant att kika in på.

Resonerar – Viktiga samhällsåsikter i bloggen. En kvinna med en vass käft och hjärtat på rätt ställe IRL!

Tillägg i efterhand: Nu har Marra utmanat mig tillbaka!! 😉 Tack vännen, det värmde! Även Kei har en utmanat mig tillbaka! Dessutom bjöd hon på denna bonus till mig: Att ringa försäkringskassan! Även Vicke och Niki Loong har också återlänkat till mig! TusenTACK!! 🙂

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”10 Incredibles

 1. Kunde verkligen inte komma lägligare. Blev jätteglad av att få vara med på din lista.
  Nu har jag gjort min och du är nartuligtvis med på den med 🙂

 2. Men å, vad du är fin! (månggifte-bloggen är fortfarande grym, men jag har andra favvosar oxå, från spacestiden)

  Jag ska genast setta igång med detta uppdrag.

  Du kan ju fethaja att du är en av mina incredibles också 🙂

 3. Marra: Roligt att du blev så glad (den här utmaningen gjorde mig faktiskt också väldigt glad!!) Men hur blir det nu? Måste jag göra om denna lista nu, eller räknas det som om jag gjort om den, eller ska jag ändra i texten och skriva dit längst ner att nu har även denna bloggare utmanat mig tillbaka… Typ?

  Kei: Du hade absolut försäkringskassan som jag kved av skratt åt, minns att du hade ett annat RIKTIGT GRYMT inlägg också, men minns tyvärr inte vad det handlade om. Sen var det ju otroligt roligt när du bloggade samtidigt som du var med i ”Sveriges värsta…” Dessutom är du och Snubben i de två bloggare som jag har mest lust att träffa IRL. Om ni skulle passera Uppsala, liksom…! 😉

  (Fast jag drömde en natt för typ hundra år sedan att vi sågs i Stockholm och jag hade sett fram emot värsta humorkvällen och alla var så glada och förväntansfulla och SKITSNYGGA, sen när vi väl satte oss ner, minns att det var nåt ställe på Sveavägen, så blev alla jätteblyga och sen blev det bara så pinsamt.)

 4. Ja, nu är då fett med hårt med incredibellierad på min blogg 🙂

  En av mina favvobloggar är när du och jag startade trend och gästbloggade hos varann.

  Minns du? 🙂

  (vill oxå nämna att jag precis såg mitt stavfel i min förra kommntar – bjuder la på det dåra..)

 5. Kei: Såg inte att du stavat fel, förrän du sa det. Du kunde ha kommit undan där Kei…! 🙂 Klart jag minns våra gästbloggar!!

  (Kommer särskilt ihåg hur din gästblogg blev bra så mycket bättre än min!! 🙁 Jag fick inget flow på orden, liksom! Fast det borde ta mig sjutton vara preskriberat vid det här laget, eller hur?!!)

 6. Ã…ååh gött att du körde på!!

  Ditt månggifte inlägg har jag visat för många många personer. Har till och med hänvisat till den i diskussioner i skolan. 🙂

  Coolt att namnet 10 Incredibles förs vidare, jag tyckte det passade utmaningen perfekt!

  Ha en härlig helg.

 7. Samira – Tråkbloggen: Känns jätteroligt att höra att ett inlägg gör så stort intryck på så många. Det kommer i perioder när jag ser att många varit inne och läst just det inlägget. Det är kul! 🙂 Tack!

  vicke: *S* Ja, men denna är rolig Vicke! Hittade samtidigt din blogg på Metro, har länkat till den längst ner i detta inlägg! 😉 Kram!

  Niki Loong: Nej, det har jag inte sett, men jag går förstås och kollar, nyfiken som jag är! 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.