Mer Bling-Bling till folket!

Bling-bling är något som gör mig glad. Det behöver inte ens vara äkta. Jag skulle nästan våga säga att jag föredrar när det inte är äkta, för då kan man få mer bling-bling för pengarna. (Sedan behöver man inte få värsta ångesten om man skulle råka tappa något av det!) Idag skriver Allt om Barn om Bling-bling för bebisar. Först tittade jag på bildspelet och tyckte grejerna var jättesöta och gulliga och tänkte att det skulle vara så gulligt till en liten bebbe. Jag tycker, säkert i likhet med många mödrar, att jag hittar de finaste babygrejerna när barnen blivit för stora för dem…!

Sedan kikade jag lite på priserna och insåg att sååå gulligt skulle det nog ändå inte vara på en liten bebbe. 55 dollar för en napp, liksom. Lite coola måste jag erkänna att jag tyckte de var, men sedan kan man inte låta bli att undra om inte blingisarna kan ramla lös och åka in i munnen, men det kanske de inte kan?

DEN HÄR tyckte jag var ganska originell, även om det kanske är lite överkurs.

Men oavsett om man vill ha Bling-bling till sin bebis eller ej (det finns ju något billigare alternativ på annat bebis-bling. En del kan man finna foton på i bildspelet på Allt Om Barn. ) Men oavsett om man väljer det eller ej, så tycker jag att vi har allt för lite Bling-bling i Sverige. Det beror naturligtvis på att jag själv är galen i bling-bling. Jag tycker att lite bling passar de flesta tillfällen.

Finns det fler som gillar Bling-Bling?

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Mer Bling-Bling till folket!

 1. Inkopierade kommentarer från Aftonbladet:

  Kommentarer

  #1 Kommentar från Katrin (svar):

  Jag tycker också bling är kul, fast mest till fest. Jag har lite svårt för bling till vardags för då vill jag ha neutralt.

  Skrivet 20 januari 2008, klockan 20:49

  Svar från Tonårsmorsa:

  Ja, det är klart jag inte heller springer omkring med värsta tunga blinget till vardags. Fastr jag tycker nog ändå att man KAN ha bling typ vart som helst! 😉

  Skrivet 20 januari 2008, klockan 20:55

  #2 Kommentar från hasse lavin (svar):

  Diamonds Are A Girls Best Friends…Marilyn Monroe där! Bloggsvar: Tack Tonårmorsan, jag säger som vi gör i Degerförsch..:”En gör så gött en kan..” Nu är det ”Cracker” på TV 4, mycket bra serie/film de. Me like!

  Skrivet 20 januari 2008, klockan 22:20

  Svar från Tonårsmorsa:

  Absolut, allt bling är underskattat! 😉 Så även Marilyn.M. Toppen! Hoppas du får ett fint avslut på ”ettårsdagen”! Kram!

  Skrivet 20 januari 2008, klockan 22:23

  #3 Kommentar från Kaktusblomma (svar):

  Visst är det kul med bling-bling… jag gillar glitter… tycker det är fint! Men inte på bäbisar och barn och inte för mycket. Bling bling i sin enkelhet; en ring, ett par örhängen, ett schysst spänne i ett skärp osv

  Skrivet 20 januari 2008, klockan 22:52

  Svar från Tonårsmorsa:

  Ja, visst är det fint med lite glitter, själv gillar jag som sagt massor av glitter! 🙂 Kram!

  Skrivet 21 januari 2008, klockan 21:06

  #4 Kommentar från Mrs Mulatt (svar):

  Haha.. vilken dum fråga.. Bling Bling Bling!!! Me love.. men det visste du nog redan.. mina bebisar kommer garanterat ha sånna nappar i matchande färger med deras veloursuites, sneakers och hårband/kepsar..

  Ska nog skaffa min första unge nu bara för det ;o)

  Skrivet 21 januari 2008, klockan 15:43

  Svar från Tonårsmorsa:

  *Skrattar* Ja, vem skulle gilla bling-bling mer än dig? Haha… Kram!

  NU är min vanliga sida på gång igen! VÄLKOMMEN!

  http://fatou.se

  Skrivet 21 januari 2008, klockan 21:07

 2. Hej!

  DN skriver idag:

  26 000 småbarn dör varje dag (10 st 11 september/dag!, min kommentar).
  9,7 miljoner barn under fem år dör varje år av undernäring eller sjukdomar som lunginflammation, malaria och aids. Och vi pratar om vad vi ska använda vårt överflöd till… Jag tycker det är sjukt!

  René Mortensen

 3. Hej!

  DN skriver idag:

  26 000 småbarn dör varje dag (10 st 11 september/dag!, min kommentar).
  9,7 miljoner barn under fem år dör varje år av undernäring eller sjukdomar som lunginflammation, malaria och aids. Och vi pratar om vad vi ska använda vårt överflöd till… Jag tycker det är sjukt!

  René Mortensen

 4. René Mortensen: Ja, det är sant! Klart de flesta av våra problem är I-landsproblem, det kommer vi inte ifrån. Även om man kan göra mer för mindre lottade länder, så är det ju ändå viktigt att man gör saker för sig själv för att man ska må bra också. Även om det ibland råkar vara ytliga ting. Alla kan hjälpa till, alla kan sträcka ut en hand, alla kan göra något, men ingen kan göra allt, därför tror jag det är viktigt att finna en vågskål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.