Damn!

norrkoping-201.jpg

Jag vet, man ska inte svära, men PRECIS när jag gjort i ordning alla Mabou ´s kläder (han åker till Gambia på måndag, men hans pappa hämtar honom hos mig redan i morgon då de ska hinna till frisören och en massa annat innan resan) för att börja packa dem, kommer jag på… i Gambia stryker de alla kläder. När jag säger ALLA så menar jag ALLA. Det inkluderar alltså trosor, kalsonger etc. Det är bara att slita fram strykbrädan och börja stryka (nej, kallingarna hoppar jag över!) …

Det ser inte så snyggt ut att komma med ostrukna kläder till ett land där man är van att stryka precis allt. Det är bara att bita i det sura äpplet… Jag har ju ändå all tid i världen… NOT! 🙁

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Damn!

 1. ha d så bra mabbe och hälsa krockodilerna och alla lejon från mig….
  nästa gång åker vi alla tillsammans…
  kram ante ps glöm inte tröjan….

 2. Tess: Ja, man stryker faktiskt ALLT! Det finns ju många kvinnor som är hemmafruar och de som har sysselsättningar har ju hembiträden hemma. Mer om det har jag skrivit här: http://fatou.se/2006/11/25/pigdebatten-afrika-europa-eller-att-ta-reda-pa-sin-egen-skit-tonarsmorsa/
  Varför man styrker allt har nog mest att göra med att det är ett u-land och precis som förr i sverige stryker man allt, för att kläderna håller längre då!

  curlingmormor: Ja, att styrka kalsonger i vår del av världen är nog i grövsta laget…! 🙂

  morbror ante: Ska hälsa honom det, men jag hoppas han inte blir allt för närgången med hälsningarna till krokodilerna! 😉 Kram!

 3. Pingback: Mabou ´s Modevisning. » Tonårsmorsa

 4. Pingback: Mabou´s Modevisning. » Tonårsmorsa

 5. Pingback: Mer resfeber för nästa barn… » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] när vi höll på att packa inför hans Gambia-resa på måndag (han åker till sin pappa idag) skulle vi prova vilka av hans afrikanska dräkter som […]

 2. […] när vi höll på att packa inför hans Gambia-resa på måndag (han åker till sin pappa idag) skulle vi prova vilka av hans afrikanska dräkter som […]

 3. […] nog med att Mabou åkte till Gambia i morse (jag kunde inte hålla mig, de har knappt landat men jag var tvungen att ringa och kolla läget och […]