Så gick min bloggdejt!

Har haft en toppen eftermiddag och kväll. Först var jag på bloggdejt med Mrs. Mulatt och en gemensam vän till oss. Vi hade jättetrevligt, även om jag hade lite svårt att släppa det där med att jag inte behövde stressa hem till Mabou…

Därefter träffade jag en annan vän. Ibland är det skönt att bara glida omkring och slippa stressa, vilket jag inte är så van vid, då Mabou oftast är med och han brukar inte tillåta allt för mycket lugn och ro… !

Pratade för övrigt med honom i telefonen ikväll:

Mabou: Men jag vill inte vänta tills på Måndag, jag vill bara åka till Gambia NU!

Ja, jag sa ju att han inte är någon expert på det där med tålamod!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Så gick min bloggdejt!

 1. Då står du in för en tuff utmaning nu, när du måste prova ditt tålamod.
  Kram
  Vicke
  Ps, besök min sida idag, jag har några rader som jag vill att du läser

 2. Nadja: Roligt att du ville hänga på! 🙂

  vicke: Tusen tack Vicke för komplimangen! Men glöm inte bort dig själv, för du har en tänkvärd och fin blogg själv! Kram!

 3. Svar: Du får gärna komma med tips om bra bloggar, jag kommer att försöka presentera en ny bloggare varje dag om tiden räcker till
  Kram
  Vicke

 4. Ja, det var en trevlig dejt, med lite MAX-inslag *s* kul att äntligen få träffa dig live! Träffade faktikst Mabous pappa senare på kvällen.. lite komiskt! Han var med när jag träffade Dembo.. Lite lustigt, världen är liten! O presenterade ju honom som Mabous pappa till mig, så han trodde ju först att jag kände Mabou.. hihi..

 5. Mrs Mulatt: Du ser vad världen är liten… Nåja, MAX dög bra det också, fast på min senare ”dejt” på kvällen, så ville hon gå på China och där ångrade jag att jag redan käkat på MAX, men så är det med barn, totalt kompromisslösa när det gäller käk! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.