Till nya bloggläsare!

januari08-090.jpg

Jai, Isa, Binta, Jag och Mabou längst fram.

Av någon anledning så har jag fått väldigt många nya bloggläsare på senaste tiden. Jag har nu fått både gästboksinlägg och mail där man efterfrågar en presentation av oss i familjen, så det blir lättare att hänga med i alla turer i min blogg. Nu har jag därför gjort en presentation av oss under fliken här uppe ”Personligt”.

Dessa kan ni klicka på för att läsa mer om oss:

 • Personligt (om mig och barnen)
 • Ego-lista (Intervjuer och annat som nämnts i media om bloggen)
 • Favoritinlägg (Inlägg genom åren som kan vara extra läsvärda)
 • Info (För länksökning)
 • Om Bloggen (Varför jag började blogga, vilka portaler jag bloggat på och när jag började blogga)
 • Gästboken (Här får ni gärna lämna ett litet avtryck)

Dessa länkar går alltid att finna i listen högst upp på sidan!

Till er som är nya bloggläsare önskar jag er hjärtligt välkomna till min blogg!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Till nya bloggläsare!

 1. Hur många läsare har du ? Du är med på bloggportalen top 10 mest länkade bloggar. Kanske där vissa ser din blogg.
  Hur länge ska din dotter ha tandställning. Jag hade också det förut i 2 år. Det gör ont men är värt det.

 2. vicke: Ja, det är alltid jätteroligt!! Kram!

  Jag : De senaste fem dagarna har jag haft så här många sidvisningar enligt statistiken på min sida:

  Tisdag: 1485
  Onsdag: 1431
  Torsdag:1386
  Fredag: 1228
  Lördag (Hittills, klockan 22.52): 1571
  Innan dess hade sidan en tvådagarskrasch, så sidan låg nere. Enligt bloggportalen brukar jag ligga på 6000-8000 unika besökare i veckan (men denna vecka lär det alltså vara mycket färre eftersom jag hade kraschen på sidan denna vecka).

  Många verkar komma till min sida genom google, att de googlat på saker jag skrivit om och genom länkar från olika samhällsdebatter jag skrivit om. Men väldigt många verkar också komma till min sida genom att de skrivit in adressen tonarsmorsa.se direkt. En del kommer också från bloggportalen.

  Binta har haft sin tandställning hela livet känns det som , vilket naturligtvis inte är sant, men jag tror det är över två år i alla fall. Vet ännu inte hur länge hon kommer behöva behålla den. Själv säger hon att hon blivit så van den nu att den känns som en del av hennes personlighet! Haha… Hon säger att hon är osäker på om hon vill ta bort den… 😀 Hennes pojkvän har säkert en annan åsikt…! Kram! 😉

 3. Det går att tjäna pengar på sin blogg om man får många läsare, så du vet 😉

  Man blir van och när den tas bort känns det konstigt. Man måste känna på tänderna med tungan hela tiden och jag fortsatte hålla för munnen när jag skrattade. Nej men det är skönt utan den 😀 och den gjorde nytta.. hade överbett innan, nu ser det bra ut 🙂
  Har hon inte fått nån tid till när hon ska ta bort den? Tror jag fick min några månader innan faktist. Och fick även veta i början att jag skulle ha den i 2 år och så blev det.

  Tvekade på om jag skulle skaffa eftersom jag var väldigt ung och ja.. dum.. Men det var helt klart värt det.

 4. Jag: Ja, jag har ju lite reklam på denna blogg, så några kronor ger det ju, även om det inte är något jag blir rik på! 🙂

  Nej, hon har inte fått någon tid att ta bort tandställningen! Jag förstår att det är värt det i långa loppet!

  Tillägg till mitt svar ovan angående besökare: igår blev det sammanlagt 1807 sidvisningar, vilket är relativt mycket för en Lördag, då det brukar vara färre på helgerna! Kram!

 5. Har följt din blogg nu i cirka en månad. Är en 16-årig tjej från Finland som har sina rötter i Uppsala. Blev helt såld på din blogg, för det är otroligt roligt att läsa om hur en mamma ser på tonåringar och deras uppror 😉 kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.