Drömmen om en cigg…

prince.gif

Att det har gått över all förväntan för mig att sluta röka, är det nog inte många som missat. Att det skulle innebära att jag aldrig är röksugen längre, är dock en missuppfattning.

I natt drömde jag nämligen att jag stod utanför en viss affär (drömmen var mycket tydlig och hade en massa detaljer), sedan gick jag in och köpte ett stort paket cigaretter. Röda prince var det (trots att jag själv rökte en annan sort innan jag slutade). Jag var så glad över mina cigaretter, men tänkte hela tiden att jag bara skulle röka det paketet och inga fler.

Men när jag väl stod där med paketet i handen, så kunde jag inte förmå mig att öppna det. Så, alla drömtydare, vad betyder det?

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Drömmen om en cigg…

  1. Annica: Ja, jag är så stolt själv, hade som sagt aldrig trott jag skulle klara det! Helgen har varit toppen, tack! Kram!

    Wiveca: Låter som ni är bra drömtydare allihop…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.