En till bebbe…

miscellaneous_530.gif

Jaha! Nu är det ännu mer bebis på gång!! Alter Ego ska bli mormor och har gjort världens mysigaste film om det kommande barnbarnet! (Som jag för övrigt tror bli en tjej!) Det blev ju extra roligt nu när hon skrev en personlig blogg, eftersom hon inte gör det så ofta! (Själv har jag låtit bli att nämna det hela när hon inte gått ut med det själv), men nu kan vi alltså tillsammans hålla tummarna för den lilla bebben!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”En till bebbe…

  1. Pingback: Grattis och Krya på mig och Mr. Marley! » Tonårsmorsa

  2. Marie: *S* Nej, det är inte jag som blivit mormor!! 😀 (På ett bra tag, hoppas jag!)

    vicke: Oj, det vågar jag inte svara på, för hon är så förtegen om sitt privatliv i bloggen, vi får se om hon går in och svarar här, annars kan du ju prova fråga på hennes egen blogg…! 🙂 Kram!

  3. Grattis Alter! Och tack för besöket på min sajt, morsan. Lade in ett ”kändisar som de såg ut som barn”-klipp för att locka tillbak dig till mig igen. Hi hi.

  4. Pingback: Tonårsmorsa » När telefonen ringer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] GRATTIS ska vi säga till Alter Ego och hennes dotter! (Som alltså blivit mormor och mamma) Jag sa ju att det skulle bli en tjej… […]

  2. […] oss och mina barn nära henne och hennes barn… Vi har hunnit med så mycket tillsammans. Med och utan barn. Med semestrar och vardag. Med långa telefonsamtal. Många telefonsamtal. Med […]