Ett gott skratt…

…förlänger livet, sägs det. Jag är benägen att tro att det är sant! Hittade DENNA artikel med videolänkar på roliga barn! Min personliga favorit är dock den första!

Apropå videoklipp på barn, så skriver Redaktören om föräldrars nya trend att skrämma skiten ur sina barn, samtidigt som de filmar… Just filmen som visas i hans inlägg är nästa på gränsen mellan humor och grymhet, fast jag vet inte om jag är rätt person att uttala mig, eftersom hans inlägg påminner mig om när jag skrämde Jai ´s kompis från vettet, för att inte tala om när jag skrämde Jai! Fast egentligen borde de kanske vara tacksamma för att jag inte lagt ut det på Youtube? 😉

Så…kanske man inte ska kasta sten i glashus… Ã… andra sidan har jag faktiskt inte lagt ut det på Youtube, som sagt…!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Ett gott skratt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.