Ett gott skratt…

…förlänger livet, sägs det. Jag är benägen att tro att det är sant! Hittade DENNA artikel med videolänkar på roliga barn! Min personliga favorit är dock den första!

Apropå videoklipp på barn, så skriver Redaktören om föräldrars nya trend att skrämma skiten ur sina barn, samtidigt som de filmar… Just filmen som visas i hans inlägg är nästa på gränsen mellan humor och grymhet, fast jag vet inte om jag är rätt person att uttala mig, eftersom hans inlägg påminner mig om när jag skrämde Jai ´s kompis från vettet, för att inte tala om när jag skrämde Jai! Fast egentligen borde de kanske vara tacksamma för att jag inte lagt ut det på Youtube? 😉

Så…kanske man inte ska kasta sten i glashus… Ã… andra sidan har jag faktiskt inte lagt ut det på Youtube, som sagt…!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Ett gott skratt…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.