Grattis och Krya på mig och Mr. Marley!

Asförkyld!! Har hela huvudet fullt av bloggar, men ingen tid att faktiskt skriva ner dem. Hoppas de stannar ett tag i huvudet, så jag kan blogga dem i ”efterskott”. (Det där med stödord funkar inge bra, been there-done that!)

Jag behöver definitivt mer tid!!

Vill-så-jättegärna-skriva-ner-det-som-rör-sig-i-mitt-huvud-just-nu, eller i alla fall hinna besvara kommentarer…!

GRATTIS ska vi säga till Alter Ego och hennes dotter! (Som alltså blivit mormor och mamma) Jag sa ju att det skulle bli en tjej…

Nåja, where theres a will-theres always a way!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Grattis och Krya på mig och Mr. Marley!

 1. Tack så mycket, äntligen är det över och detta vill jag lova var en värre pärs än att föda själv.

  Nyss hemkommen totalt slut, ska försöka lägga ut en bild snart.

 2. Kimmie: Tusen tack! Har varit riktigt risig idag, men tror det börjar bli bättring nu! 😉

  Alter Ego: *S* Har för mig att min mamma sa samma sak när Binta föddes! 😉

  Vill gärna se underverket!!

 3. Pingback: Tacksamhet över livet! » Tonårsmorsa

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Den sista tiden har jag meddelat och gratulerat till en hel del barnafödslar. Först var det Martina Haag som efter att ha gått en bra bit över tiden, fick en liten dotter, sedan fick Ken Ring en liten son och slutligen fick Alter Ego en liten dotterdotter. […]

 2. […] slöja. Mabou körde lite Afrikansk modevisning inför sin kommande Gambiaresa. Alter Ego blev mormor. Jag skrev inlägget Ken Ring – igår och idag, som för övrigt blev 2008 ´s mest lästa inlägg. […]

 3. […] slöja. Mabou körde lite Afrikansk modevisning inför sin kommande Gambiaresa. Alter Ego blev mormor. Jag skrev inlägget Ken Ring – igår och idag, som för övrigt blev 2008´s mest lästa inlägg. […]