Ett riktigt hett boktips!

tusen-stralande-solar.jpg

Att jag lyssnar mig till sömns på ljudböcker är knappast någon hemlighet i min blogg eller bland folk som känner mig. Sedan drygt ett år tillbaka är jag väldigt betagen i denna möjlighet att ”läsa” böcker, även om läsandet också är en njutning.

Ibland har jag tipsat om en och annan bra ljudbok eller vanlig bok också, för den delen. Detta är dock första gången jag vill tipsa om en ljudbok som jag inte ens är klar med! Jag har börjat lyssna på en helt fantastisk bok som heter Tusen strålande Solar av Khaled Hosseini. Hela berättelsen är helt fantastisk och sättet den berättas på är lika vackert. Innehållet får mig också att återknyta något till mitt gamla blogginlägg Månggifte!

Hur som helst, för dig som behöver ett säkert kort i dagens bokdjungel, läs eller lyssna på denna bok, för jag tvivlar på att någon kommer att känna sig besviken! Uppläsare av boken är Sharon Dyall och hon klarar sin uppgift med glans. (Ibland kan en dålig uppläsare förstöra hela upplevelsen med ljudböcker, tyvärr, men ibland lyckas de också få upp bokens innehåll till en ännu högre nivå!)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Ett riktigt hett boktips!

  1. Pingback: Ni na ni na na nininana nanana, nina… » Tonårsmorsa

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] 2:a Februari bloggade jag om ett boktips på en ljudbok HÄR! Då hade jag nästan bara börjat på boken, men nu har jag lyssnat klart för ett tag sedan och […]

  2. […] Jag läste den bästa bok jag någonsin har läst. Jag blev radiokrönikör/radiokåsör, vilket jag fortfarande är och tycker är riktigt roligt! […]

  3. […] Jag läste den bästa bok jag någonsin har läst. Jag blev radiokrönikör/radiokåsör, vilket jag fortfarande är och tycker är riktigt roligt! […]