Film på bio.

will-smith-i-am-legend.jpg

Tyvärr upptäckte Isa (14 ½) att det gick andra filmer på bio än Arn – Tempelriddaren. Hon ville i stället se I am Legend. Ja, tänkte jag, Will Smith brukar ju vara skojig och gick med på att se filmen. (Binta, som redan sett filmen, hängde också på!)

Problemet är att jag inte insåg att det var en skräckis. Är det något jag tycker är trist att se, så är det just skräckfilmer. Men, nåja, för att vara en skräckfilm så var den okej, om jag ska uttrycka mig på ett snällt sätt. (Och det ska man ju… 😉 )

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Film på bio.

  1. Pingback: Gräsmorsa? » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] följde ändå med mig och Isa på bio igår, trots att hon t.o.m. redan sett filmen. Misstänker att det var för att skingra tankarna […]