Tacksamhet över livet!

binta-2.jpg

Binta som bebis, en månad gammal, nu är hon snart 19 år. (Klickbar bild)

Den sista tiden har jag meddelat och gratulerat till en hel del barnafödslar. Först var det Martina Haag som efter att ha gått en bra bit över tiden, fick en liten dotter, sedan fick Ken Ring en liten son och slutligen fick Alter Ego en liten dotterdotter.

Att få barn är nog det mest fantastiska som kan hända i någons liv. Det är helt fantastiskt när nya små liv kommer till världen!!

I dag läser jag i Allt om Barn om ett tvillingpar som lyckade sparka bort sin mammas tumör. Att få ett barn är fantastiskt och att få två samtidigt måste vara en härlig upplevelse. Men att få två barn samtidigt och sedan att dessa barn räddar ens eget liv är en solskenshistoria utan dess like!!

Tack för dessa solskenshistorier! Med så mycket elände i världen, behöver vi också inges hopp, lycka och glädje och berättelser som denna får oss på ett gott humör!! TACK!!

Resonerar (Alter Ego ´s blogg)

Ken Ring

Martina Haag

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tacksamhet över livet!

  1. Underbart när bebisar kommer till livet. Att det är om möjligt mer underbart att få tvillingar kan jag vittna om! Mina älsklingar är idag snart 10 år, en tjej och en kille, de skänker mig mycke kärlek, glädje, stolthet och är även duktiga på att driva mig till vansinne! Men vad skulle livet varit värt utan dem? Tycker väldig mycke om att läsa det du skriver! Du verkar vara en tjej med hjärtat på rätta stället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.