Bildbevis på Gamla Bettan…

hemma-048.jpg

Gamla Bettan

På begäran av min egen favvobloggerska Kei, är här en bild på min älskade gamla Bettan. Jag har skrivit om gamla Bettan åtskilliga gånger och hon är verkligen värd att nämnas i min blogg. Nu har Kei bett om en bild på Gamla Bettan och det är klart ni vill se min fina prinsessa! Sanningen är att jag inte har en aning om vad jag skulle ta mig till utan Gamla Bettan. Ibland funderar jag faktiskt om jag inte skulle hyra ett garage för henne att stå i under kalla nätter, för hon är verkligen en pärla, trots att hon står där ute, alltid redo för mina strapatser i ur och skur!

Skratta inte åt den gamla, skruttiga (och kantstötta) barnsadeln, för man ska inte underskatta vad den barnsadeln har fått gå igenom. Inte nog med att barnsadeln hållit för både Binta, Jai, Isa och Mabou, den har också burit balar med toalettpapper, storpack cola, matkassar, resväskor, möbler, mitt akvarium och saker ni aldrig skulle kunna tänka tanken att jag skulle tänka tanken att försöka släpa hem på en cykel! Men det är det som är hela grejen. Om man själv har körkort, eller maken/frun har och man själv bara cyklar för att det är trevligt, ibland på sommaren, eller om man använder sin cykel som ett fortskaffningsmedel, då inser man inte vilket det totala värdet av att ha en gammal hoj är…!

Andra blogginlägg jag skrivit om Gamla Bettan (Klickbara länkar):

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Bildbevis på Gamla Bettan…

 1. Vet precis vad du menar, jag har också bara cykel och det funkar jättebra. Så länge man bor i en stad så räcker det tycker jag.
  Min cykel har ibland forslat balar med papper samtidigt som back med läsk och liknande. Vid ett tillfälle flyttade jag en soffa på den. Med lite envishet går allt.

  Kimmie’s last blog post..American Sweets

 2. Kimmie: ALLT går att flytta med en cykel, hävdar jag bestämt. Det är VILJAN det handlar om…! 😉

  Kei: Only for you!! 😀 Måste göra allt för att hålla dig på gott humör, så du inte ställer in vår sommardejt! 😉

  wivvi: Japp, gamla Bettor rullar bäst!! 🙂 Kram!

 3. Pingback: Mabous favoritmorfar! » Tonårsmorsa

 4. Pingback: Överge mig inte! » Tonårsmorsa

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Trött på att åka cab…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] några gånger sedan han flyttade och nu kom han på besök idag. Han hämtade både mig och “Gamla Bettan” utanför mitt jobb när jag slutade och sedan åkte vi (tillsammans med min ena bror och […]

 2. […] morse när jag skulle cykla till jobbet, så svek Gamla Bettan mig för ovanlighetens skull. Hon hade fått punka på bakdäcket! Jag drog henne ömt till […]

 3. […] är så himla trött på att åka cab. Jag behöver ett tak till Gamla Bettan. Ett tak och lite värme. Typ infravärme i taket… Nej, jag klagar inte på min älskade […]