De tar livet av mig!

3dflagsdotcom_gambi_2fawm.gif

Pratade nu med Binta (19), Mabou (6) och Binta ´s fästman. Fästmannen, vi kan kalla honom ”K” är en ung, supertrevlig och härlig kille, Palestinier. Han var väldigt orolig innan han skulle resa, vilket även Binta var. Men Binta har trots allt varit där som barn, hon har också växt upp med Gambia närvarande i hela sitt liv på ett sätt som inte fästmannen gjort.

För honom blev det ju större på ett sätt, för det är ju inte så många i deras ålder som varit i Afrika över huvud taget.

Så egentligen har jag oroat mig mest för att han inte skulle ha det bra. För Binta hade hon ju ändå en massa saker hon var tvungen att åka dit för att se, uppleva, men också för att hon hade en del viktiga familjeangelägenheter. Men tydligen så oroade jag mig i onödan, tack och lov!

Jag: ”K”! Hur har du det? Är det okej för dig där?

”K”: Fatou! Det här är det BÄSTA landet i världen, jag kommer aldrig att komma hem!

Jag (Skrattande): Toppen! Är det så bra där?

”K”: Ja, det är helt toppen! Har ni snö där, eller?

Jag: Hmmm… jag tänker INTE prata om vädret här med dig, så länge du sitter där i solen och svettas!

”K”: Hahaha… En annan sak, Fatou. Den där artisten från Senegal som du alltid lyssnar på; Youssou N ´dour ska komma och spela på Stadium här, så vi ska gå på konserten!

Jag: Om ni går dit, ”K”, så får ni aldrig komma hem igen!!

Klicka HÄR för att provlyssna!

Om de ska fortsätta göra mig så här avundsjuk varje gång jag ringer, så kommer de snart att ta livet av mig! 😉

(HA! Upptäckte precis att Youssou N ´dour är på väg till Stockholm också!!)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”De tar livet av mig!

 1. hej fatou!!

  tack för ditt inlägg. jag hade själv inga tankar på indien förrän jag av en slum beslöt mig f
  ör att göra min praktik där. men nun är jag fast. sjukt härligt land att resa runt i. men eftersom man vill se även andra delar av världen så blir det ev syrien till sommaren. afrika lockar också måste jag säga. är lite sugen på att läsa arabiska en termin i egypten. kram

 2. hej

  En sak som jag funderat på länge som du kanske har skrivit nångån, jag vet inte. Och du kanske inte vill svara på denhär frågan heller. Men har alla 4 barnen samma pappa?
  Jag har nämligen av någon anledning inbillat mig att Mabou hade en annan pappa, vet inte varför men men
  hälsn Steffi

 3. Vet inte fästmannen att han ska vara artig och säga ”mygg, blåst, sand i badbyxorna, dyr glass, magsjuka, otrevliga människor” – bara för att inte göra dig grön av avund…?

  Kei’s last blog post..Glada fingrar..?

 4. wivvi: Javisst! Det är tur att några har det bra! 🙂

  sarah: Väldigt intressant att läsa också! Tack!

  steffie: Ja, det har jag svarat på några gånger den sista tiden och det är en av få saker jag inte vill gå ut med, av hänsyn till mina barn och fäderna (ja, det är fler än en!) Om det är andra saker du undrar över, så får du gärna fråga, för jag kan alltid svara och vill jag inte ge svar på något (vilket är få saker) så svarar jag helt enkelt det! 🙂 Kram!

  Kei: Vänta bara tills de kommer hem! Då ska det börja läxas upp…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.