Vad är väl en bal på slottet?

norrkoping-152.jpg

De två hemmavarande döttrarna Jai (16 ½) och Isa (14 ½)

Idag skulle vi ringa till Mabou (Snart 6 år) och Binta (snart 19 år) som ju är i Gambia. Jag hade köpt sånt kort, som man kan ringa billigare utomlands för. Jag hade satt på högtalarfunktionen på telefonen, så att Jai (16 ½) och Isa (14 ½) också skulle höra samtalet. Mitt X som är där med dem, svarade (det är ju hans mobil), Efter diverse hälsningsfraser och lite småprat berättar X:et att de varit i Katchikali (=Krokodilpoolen) på dagen.

Bakom mig i kör stönar Jai och Isa: Åååååh…!

Jag frågar efter Mabou och Binta och Binta ´s fästman.

X:et: Nej, de gick precis till stranden.

Jai och Isa, här hemma (i bakgrunden) : Åååååh…!

X:et: De skulle sola och bada lite!

Jai och Isa i bakgrunden här hemma: Ååååååh….!

X:et: I går red de häst på stranden.

Jai och Isa: Åååååh… Åååååh…

Jag skyndar mig att avsluta samtalet med att jag ringer lite senare, innan han tror att vi åkt på magknip hela familjen…

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Vad är väl en bal på slottet?

  1. Inte utan att jag också vill åka till Gambia och rida häst på stranden och hälsa på krokodiler (fast utan att slå dem på näsan med en pinne eller hur det nu var Binta gjorde). Låter som ett underbart land =)

  2. Pingback: Min egen boxare! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jag längtar. Jag saknar. Jag vill krama, så armarna blir lama, jag vill pussa så läpparna blir som russin och jag vill ta min rå om min lille kille som varit i Afrika och klappat riktiga krokodiler! […]