Vill du bli en Buzzadore?

Jag har varit med i Buzzadore länge nu och det enda negativa jag kan säga om det hela, är att det dröjer för lång tid mellan att varorna kommer! Vad är då en Buzzadore? Jo, en Buzzadore är helt enkelt en person som testar varor som man får gratis hemskickade och tanken är att man ska bjuda sina vänner, bekanta och vem man vill på dessa varor, som alltså kommer ganska många i taget.

Man får en låda fylld av t.ex. fruktjuicer. De ska du dricka upp, bjuda dina vänner på och det enda man behöver göra som motprestation är att fylla i ett formulär på nätet om vad man tyckte om varan. Man får ganska lång tid på sig att fylla i det hela.

Det här är ingen typ av prenumeration eller något som du sedan ska betala för, utan tanken är helt enkelt att man ska testa nya produkter för de företag som lanserar dem.

Vill du anmäla dig? Klicka HÄR!!

Vill du veta mer, innan du anmäler dig? Klicka HÄR!!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Vill du bli en Buzzadore?

 1. Hej, jag är en buzzador och jag håller med dig om att det är för långt mellan testerna. Det är jättekul och vara med i detta tycker jag för man får ju förmånen att testa nåt och samtidigt bjuda runt till sina vänner och höra vad dom tycker.
  Sen detta med att fylla i svarsformuläret på nätet är en bagatell i det hela, det är ju kul den biten oxå!

  Jag håller med morsan här, buzza mera

 2. KÄNNER DU NÃ…GON SOM TAGIT SJÄLVMORD?
  Just nu sökes personer som själva försökt ta sitt liv eller känner andra, för en öppen intervju med syfte att hjälpa andra.

  Du har väl inte missat WOS? Läs mer på min blogg!
  Vi ska göra Sverige gladare – ska du vara med ?

 3. Lisa: Ja, det är sant! Buzzadore är jättekul!! 🙂

  Cel’Dara : Sist fick jag en massa chokladbitar och lite pulvergrejer som var för bantning (det säljs på apoteket) och chokladbitarna är jättegoda, det har också skickats ut lådor med tuggummi, cappuchino, godis etc. Testa, det kostar som sagt inget! 😀

  wivvi: Ja, gratis är gott!! 😉

  Louise: Ska kolla din blogg!

  Imse Vimse: Toppen! Hoppas du blir nöjd!! 🙂

 4. Sanna: Ja, som sagt, man får inte hem varor så ofta, men när de kommer så är det oftast ganska mycket och man blir väldigt glad när det väl kommer!! Hoppas du blir lika nöjd som jag är! 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.