Trissvinsten!

triss.png

Köpte en triss igår. På min lunch. Det är Jai ´s kompis pappa som äger tobaksaffären som jag köpte den i. Han räckte mig lotten och sa: ”Den är vinst på”.

Jag gick upp på jobbet, skrapade lotten och vann 50 spänn. Idag när jag cyklade hem från stan, växlade jag in vinsten, mot två nya lotter. Skrapade den ena, men det var en nitlott. Har kvar den andra, sparar lite på det hela. Vill dra ut på spänningen lite.

Skrapar den kanske i morgon. Om det känns rätt! Vad tror ni? Visst måste det vara en högvinst på den?! Visst känns det som det är min tur att få skrapa triss i TV4 ´s morgonprogram?!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

20 svar på ”Trissvinsten!

 1. Sinful: WOW!! Det var inte illa! Klart jag ska önska. Men jag ska göra annat nu, så jag avvaktar tills i morgon (så får jag samtidigt lite betänketid!) Kram! 😉 Och GRATTIS till mig! 😀

 2. 1000:ende kommentar?, jag har raderat fler än så. Tidigare raderade jag en gång per vecka, vad ska man med skiten till? Okej, om det var något vettigt i den, men det är sällan mer än skit i min.

  Nu är jag här igen och nu kommer du inte att bli av med mej så lätt.

 3. Ken: Själv raderar jag väldigt sällan kommentarer! På de snart tre år jag bloggat, tror jag inte ens jag raderat fem stycken. Men såg ju att du även raderat det mesta i din blogg, det gör jag inte heller. Ã… andra sidan är det rätt skönt att vi inte alla är lika! 😉 288 517 sidvisningar, misstänker jag att du menar? Hur so helst, du är välkommen att stanna kvar! 🙂 Kram!

  Vb: Också köpt triss? 😉

 4. Svar : Hehe ja jag tänkte försöka gå upp tidigt och satte larm vid halv 9, men av en ren reflex stängde jag bara av det och fortsatte sova, inge bra inte 🙂 haha

 5. Cel’Dara: Det kunde ju ha funkat…! 😉

  wivvi : Har skrapat nu, men tyvärr…! Bättra lycka nästa gång! 😀

  Annie: *S* Nej, det var ingen bra början. Men ge inte upp! Som tröst kan jag ju tillägga att man har mer sömnbehov i tonåren! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.