Barn med mycket pengar!

Allt om barn skriver om och lägger ut ett bildspel på världens rikaste barn. Helt spontant tänker jag först att det är häftigt för dem. De har verkligen världen för sina fötter och oavsett vad de vill studera eller skapa så kommer i alla fall inte bristen av pengar att vara ett hinder för deras drömmar.

Men sedan inser jag att jag läst mycket om just unga personer som blivit rika och berömda vid unga år och sedan gått förlorade, eller i alla fall låtit många år av sitt liv gå förlorade i droger, bråk med familj om ekonomi och även mått dåligt under sin uppväxt till följd av kändisskap och rike dom. Jag säger inte att det är så i de fall man skriver om i denna artikel, mer en sorgsen insikt om att pengar också kan förstöra för en ung människa.

Så oavsett hur det ligger till, så hoppas jag att har smarta och vettiga personer omkring sig, så de kan vägleda dem rätt med alla dessa pengar och göra rikedomen till något gott!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Barn med mycket pengar!

 1. Det får man verkligen hoppa att rike-barnen har pålitliga
  rådgivare och människor som stöttar dem… Kan inte vara lätt
  att vara rik, men det är nog ändå lättare än att vara fattig?
  Fridens liljor

  Kloktok’s last blog post..Tv-ögon

 2. Kloktok: Ja, frågan är vad som är svårast, men det är nog nyttigare för en person att ha lite ”fattiga” perioder av sitt liv, men samtidigt så kan man faktiskt använda pengar till berikande saker i livet, för det är knappast pengarna i sig som gör folk lyckliga! 🙂 Kram!

 3. Kei: Haha… jag ska inte glömma det argumentet, om jag vinner hmmm… jag menar förstås NÄR jag vinner storkovan en dag…! 😉

  Marra:Ja, det är det som är frågan, men som sagt jag tror inte PENGARNA i sig gör någon lycklig, däremot så kan ju god ekonomi hjälpa en att uppfylla vissa drömmar. Men sedan tror jag också att vissa drömmar inte SKA uppfyllas. Vi mår bra att få drömma om vissa saker! Kram! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.