Ett, tu, tre…

…i morgon ska det ske!

dscn0974.JPG

I morgon kommer min första krönika läsas upp i radio. Jag har fått löfte om att den sedan ska läggas ut på nätet, så jag kan länka till det i en blogg så även ni bloggläsare som inte bor i Uppsala får möjlighet att lyssna!

Jag har faktiskt ägnat den största delen av helgen till att skriva krönikor. I dag köpte jag också en fin mapp så jag kan skriva ut dem och spara dem. (Ibland har jag mer ordning på saker och ting än det verkar…!) Jag hoppas på att få användning för de krönikor jag skrivit, men skulle jag inte få det, så skriver jag bara om det och lägger in som blogginlägg. På så sätt behöver inget material gå till spillo! 🙂

Som flerbarnsmamma har jag lärt mig det där med att allt man gör måste kunna ha fler användningsområden än ett och att man, utöver det alltid har ett litet triumfkort i fickan.

Man gör köttfärssås, men barnen gillar inte lök. Utan löken smakar köttfärssåsen ingenting. Då tar man fram det gamla hederliga rivjärnet, när barnen inte ser. River ner lite lök, som ingen ser eftersom den är riven. Sedan är alla nöjda och glada och ingen mat går till spillo.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Ett, tu, tre…

 1. Jag är så himla nyfiken på hur det kommer att bli och du får väl se till att radiokaneln fixar podradio. Det har väl nästa alla lokalstationer numera?
  Sen blir det ju inte samma sak att läsa ett inlägg som att höra det och jag som ofta hör dig prata vet ju hur jargongen brukar låta. Det kan nog bli många skratt när du väl blivit varm i kläderna.

 2. Kei: Ja, egentligen skulle jag kunna likna allt med allt, det går att dra paralleller med det mesta anser jag…! 😉

  Alter Ego: Ja, blir jag bara varm i kläderna kan det nog bli okej! Men jag tror ändå snacket IRL är lite annorlunda än snacket i radio. Jag ska länka när jag kan. Kram!

  Sinful: Underhållande läsning! TACK!! 😀

  Ulrika i Uppsala: TUSEN TACK!! Den kommentaren lyfte mig en halvmeter och det känns rätt bra eftersom jag går dubbelvikt idag med ryggont! 😉 Kram!

 3. Pingback: Titta, titta här… » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] kommentar är #4 i DENNA blogg! Tack Ulrika! Who ever you […]