Min egen boxare!

januari-2007-067-2.jpg

Igår morse landade Mabou (Snart 6 år) i Sverige igen. Igår pratade vi lääänge i telefonen. Idag kommer han hem hit.

Jag längtar. Jag saknar. Jag vill krama, så armarna blir lama, jag vill pussa så läpparna blir som russin och jag vill rå om min lille kille som varit i Afrika och klappat riktiga krokodiler!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Min egen boxare!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Bettan. Igen. Jag fick ett härligt mail från en bloggläsare som jag fick lägga ut i bloggen. Mabou kommer ÄNTLIGEN hem från Gambia. Jag läste ännu en fantastisk bok!! Jai tyckte inte att eget beröm luktade […]

  2. […] Bettan. Igen. Jag fick ett härligt mail från en bloggläsare som jag fick lägga ut i bloggen. Mabou kommer ÄNTLIGEN hem från Gambia. Jag läste ännu en fantastisk bok!! Jai tyckte inte att eget beröm luktade […]