Min egen boxare!

januari-2007-067-2.jpg

Igår morse landade Mabou (Snart 6 år) i Sverige igen. Igår pratade vi lääänge i telefonen. Idag kommer han hem hit.

Jag längtar. Jag saknar. Jag vill krama, så armarna blir lama, jag vill pussa så läpparna blir som russin och jag vill rå om min lille kille som varit i Afrika och klappat riktiga krokodiler!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Min egen boxare!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Bettan. Igen. Jag fick ett härligt mail från en bloggläsare som jag fick lägga ut i bloggen. Mabou kommer ÄNTLIGEN hem från Gambia. Jag läste ännu en fantastisk bok!! Jai tyckte inte att eget beröm luktade […]

  2. […] Bettan. Igen. Jag fick ett härligt mail från en bloggläsare som jag fick lägga ut i bloggen. Mabou kommer ÄNTLIGEN hem från Gambia. Jag läste ännu en fantastisk bok!! Jai tyckte inte att eget beröm luktade […]