Fett bra på att hjälpa till hemma! (Om hon får säga det själv)

januari08-045.jpg

Jai 16 ½. (Klickbar bild)

Jai kommer hem med ett helt litet tåg av kompisar (as usual).

Jai: Mamma! Du har väl märkt att det är jag som är bäst på att hjälpa till här hemma nu för tiden va?

Jag: Mmmm…. Ja, det har du nog rätt i.

Jai: Asså, Isa (14 ½) har blivit skiiitlat! Hon gör typ ingenting. Eller, i och för sig, ibland lagar hon ju mat! Men idag har jag tömt diskmaskinen och plockat i den igen… Sen har jag hämtat Mabou på dagis.

Jag: Ja, fast det var ju din tur, i morgon är det ju Isas tur, eftersom jag jobbar sent då också!

Jai: Jaja… men i alla fall, jag gör ju skiiitmycket nu för tiden!

Jag: Ja, du har blivit bättre på att hjälpa till, faktiskt och det är ju bra!

Jai: Aaaa, fett bra!

Jag: Ã… andra sidan så är det också du som tar hem mest gäster. Både dagsgäster och nattgäster.

Jag: Mmmm… men det spelar ju ingen roll, för jag är ju ändå BÄST på att hjälpa till här hemma nu…

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Fett bra på att hjälpa till hemma! (Om hon får säga det själv)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.