Inte rådlös i alla fall…

Min bästa kompis som bor i Tanzania, som jag skrivit om tidigare och som jag även nämnde i intervjun i radion, har lämnat kommentarer i DENNA blogg om att hon ville höra intervjun och krönikan, men att uppkopplingen i Tanzania är så usel, att det inte funkar!

Hon ville i stället att jag skulle spela in det hela och sända henne. Eftersom jag tror att det inte går att spela in från webbradion, så lät jag den tanken passera…

Däremot ville jag förstås att hon skulle höra programmet, särskilt som hon är nämnd i det och det faktiskt var hennes förtjänst att jag började blogga. Men man får inte vara rådlös, tänkte jag. Så jag köpte ett sånt där kort som man ringer billigare utomlands för, ringde upp henne, satte på programmet, satte på högtalartelefonen och lät henne lyssna.

Att det var mitt i hennes romantiska middag med pojkvännen på en kinarestaurang i Tanzania, kan man inte ta så mycket hänsyn till… Hehe…

Klart mitt samtal var viktigare. Det verkade hon också tycka, för hon lyssnade klart på både intervjun och kåseriet, utan protester! Haha…

(Vad pojkvännen tycker om mig, förtäljer dock inte historien…! 😉 )

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Inte rådlös i alla fall…

  1. Pingback: Fadder sökes! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] har vid några tillfällen nämnt min bästa väninna Sofie som nu bor i Tanzania. Hur hon hamnade i Tanzania är en historia för sig, men man kan säga att […]