Ni na ni na na nininana nanana, nina…

…dagens boktips…

tusen-stralande-solar.jpg

Den 2:a Februari bloggade jag om ett boktips på en ljudbok HÄR! Då hade jag nästan bara börjat på boken, men nu har jag lyssnat klart för ett tag sedan och jag måste säga att det är en av de bästa böcker jag läst/lyssnat på! Det har inte gått en dag sedan jag lyssnade klart på boken utan att jag tänkt på den.

Så jag måste ta chansen att ännu en gång slå ett slag för denna bok!! En helt fantastisk berättelse!!

Boktitel: Tusen Strålande Solar

Författare: Khaled Hosseini

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Ni na ni na na nininana nanana, nina…

  1. Håller med dig. Läste den på två dagar. Sov knappt. Jag är en utav de som int ekan lyssna på böcker utan måste läsa dom så jag sov nästan på jobbet. En jättebra bok. Tom min svåger som har hört den tycker den är bra.
    Kram

  2. I vår nystartade bokklubb väljer vi en bok var. Alla läser sedan samma bok. Imorgon kväll träffas vi hemma hos mig för att diskutera/recensera Tusen strålande solar.
    Vilken underbar bok, sträckläste den i julas, gråt och gladdes omvartannat. Systerskap, kärlek till familjen vilken kraft och vilken inspiration. Skall bli spännande att se vad övriga 4 kvinnor tycker imorgon!

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Tack, Harriet…

  4. Pingback: Boktips: Bokhandlaren i Kabul | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] skulle dock hon och hennes två barn komma på besök för att låna en ljudbok av mig. Nämligen Tusen Strålande Solar. Naturligtvis så åkte hon inte från Eskilstuna till Uppsala för att låna en ljudbok, vi ville […]

  2. […] det utspelar sig på, men jag fick lite av känslan jag hade när jag lyssnade på Flyga Drake och Tusen Strålande Solar av Khaled Hosseini, böcker som jag verkligen […]