Livets skönhet och sorg.

okenkameler-5.jpg

De flesta dagar är dagar av glädje och tacksamhet för mig. Även om det finns saker som går mig emot,brukar jag försöka finna något mening med det som skett. Idag lyckas jag inte riktigt.

Den där känslan av tillfredställelse, lättsamhet och glädje vill inte riktigt infinna sig.

Innan dagen är slut kommer jag att ha funnit en massa anledningar till glädje och tacksamhet. Men just nu, just precis nu är jag nedstämd och jag trevar försiktigt och ödmjukt efter livets skönhet.

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Livets skönhet och sorg.

  1. Pingback: Minns ni flickan som inte ville leva? » Tonårsmorsa

  2. Vännen,
    tror du nte att veckans urladdningar, radiokrönika och Mabous hemkomst kan vara anledningen? Knoppen orkar inte ta in mer just nu, då säger kroppen ifrån. Men läser nästa inlägg och ser att du och flickan hittat ”tillbaka” igen.

    Mycket värme!

    Vb’s last blog post..sTrosaR

  3. Vb: Nej, men jag vet precis vad det är denna gång! Något jobbrelaterat. Men allt kan inte vara på topp jämnt heller!! Allt har sin gång. Men ibland kan det nog vara bra att sätta sig ner och reflektera och tänka på allt runt omkring så man inte bara drar runt i 120…! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] lovade i inlägget innan detta att jag innan dagen är slut skulle finna några saker som fick mig att känna tacksamhet och […]