Den där förbannade fyndlådan…

dsci0050-2.JPG

Isa (14 ½) och Mabou (snart 6) har gått till ICA för att de bestämt sig för att baka idag. Mabou och jag hade glömt bort hans veckopeng i fredags, men den kom han på nu, så han fick sin tjuga.

Isa smsár mig från ICA: ”Får Mabou köpa en cd-väska? Har han ens några cd-skivor?”

Jag: Ja, det får han om det är hans egna pengar!

Funderar sedan en stund på hur han kunde komma på en cd-väska, tills jag insåg att det ju låg sådana i fyndlådan, när vi var på ICA i Fredags. Jag fattar inte att den där förbannade fyndlådan kan vara så intressant för en kille som inte ens har fyllt sex…?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Den där förbannade fyndlådan…

  1. Min sambo och din son verkar ha en gen ihop, för min käre sambo kommer hem med de mest underliga ting från den där fyndlådan. Typ hundkoppel. På riktigt. Din son kan ju ursäktas med tanke på sin ringa ålder, men vad ska min sambo skylla på?

    Veronika’s last blog post..Sportlov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.