En jäkel i köket.

januari08-073.jpg

Isa 14 ½ (Klickbar bild)

Idag har Isa bakat både vaniljbullar och kanelbullar och av fem möjliga poäng, ger jag henne tio, för det var banne mig de godaste bullar jag någonsin ätit!

Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas: Isa är en jäkel i köket och jag säger bara en sak; lycklig blir den partner hon kanske gifter sig med en dag! 🙂

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”En jäkel i köket.

  1. Lyckans föräldrar som har barn som kan baka och koka mat. Jo, jag älskar att baka o koka. Övriga familjen uppskattar mina chokladmuffins förbaskat mycket 😉 kram.

  2. Kloktok: Ja, hon vet verkligen hur hon ska skämma bort oss! 🙂 Kram!

    katja: Ja, nu är hon min enda dotter som ens vet hur man bakar och lagar mat, vilket är lite trist. Men desto mer uppskattar jag hennes köksintresse och kökskonster! 🙂 Kram!

    Samira – Tråkbloggen: Ja, de var de godaste bullar jag ätit!! Verkligen toppen! 😉 Ett tips om att få din dotter att börja intressera sig; förbjud henne att ”stöka till” i köket, så löser sig resten av sig själv…! 😉

  3. katja: Ja, särskilt om man till slut,när man äntligen går med på det, så kräver man att det ska städas undan i köket, annars blev det sista gången de fick baka… då skiner det som aldrig förr i köket! 🙂 Kram!

    Annica: ÄNNU duktigare än mamma på dennapunkt, måste jag erkänna! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.