Färdigskrutet.

Ja, nu har jag skrytit klart!!

I flera år har jag skrytit om hur sällan jag är sjuk. Typ nästan aldrig. Sedan 2008 ´s början har jag hunnit vara sjuk typ 4 gånger och året har knappt startat! Först blev jag sjuk under min semester strax efter nyår. Sedan blev jag sjuk och var tvungen att vara hemma från jobbet, sedan blev jag sjuk igen under en ledig helg och idag blev jag hemskickad av chefen.

När jag kom hem (vilket tog en evighet eftersom jag inte vågade cykla hela vägen av rädsla att falla omkull, för att jag var så risig) hittade jag Isa (14 ½) i min säng, lika dålig som mig. Med illamående, yrsel, sura uppstötningar och halsbränna. På eftermiddagen började vi springa skytteltrafik till toaletten. Magen är i total obalans.

Vi äter Blåbärssoppor, Nyponsoppor och hoppas det ska vända snart. Framför allt: jag ska sluta säga att jag aldrig blir sjuk, för nu har jag faktiskt motbevisat mig själv…!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Färdigskrutet.

 1. Proviva efter att ni tillfrisknat, då behöver magens tarmflora reparera sig,komma i balans. Sånt serveras på sjukhusen för dom som behöver.Finns som shots, juicer i många goda smaker.

  Krya på er!

  Vb’s last blog post..sTrosaR

 2. Jag har också hela mitt liv sagt att jag aldrig blir sjuk, men nu har jag varit konstant sjuk i snart ett år. Det började med lunginflammation för nästan ett år sen när jag jagade lurviga kor på rymmen, sen har det ena avlöst det andra. Man hinner aldrig få tillbaka krafterna mellan varven, jag som hade blivit så vältränad av mitt tunga jobb ser nu åter ut som en spinkig tunnis. *surt*

  Krya på dig och ge resten av familjen vitpeppar!
  Kram Marie

  Marie’s last blog post..*Maries* Snoozar du?

 3. Usch då.. stackars er! Själv har jag legat hemma sjuk sen i fredags. Min sambo har vart sjuk mycket det senaste halvåret, och jag har skrutit så om att han aaaaldrig smittar mig. Tills nu då.. 🙁
  Känner mig bättre idag så imorg blir det tillbax till jobbet igen. Känns lite jobbigt. Tänk vad snabbt man blir förslappad om man bara får vara hemma några dar! Haha! Undrar hur jag ska klara av att gå tillbax till jobbet i sommar efter min första riktiga flera-veckor-i-rad-semester! Fast jag trivs ju jättebra med mitt jobb och vill inte byta det mot nåt annant jobb i världen.. Men ändå.. det är rätt skönt att vara hemma oxå. 😉
  Krya på er!
  *kram*

  Cel’Dara’s last blog post..En ynklig duo

 4. Kloktok : Tack, det känns mycket bättre idag! 🙂

  Vb: Tack för tipset, men just Proviva var det enda vi vågade käka igår. Magen var allt annat än lugn,om man uttrycker sig milt…! 😉

  Marie: Spinkis vill jag också kunna kalla mig själv efter dessa sjukdomstillfällen, men tror det krävs mer än så i mitt fall…! 🙂 Nej, att skryta om hur frisk man är, är nog inget att tipsa om…! Hoppas du blir bättre snart! 😀 Kram!

  Annica: Varmt tack, vi är redan på väg att bli bra! 🙂

  Cel’Dara: Trist för dig att du också blivit sjuk, som sagt så är det nog inte någon god idé att skryta om sin friskhet! Hemma från jobbet låter ju bra, men är sällan någon höjdare om man ändå är dålig och mår pest…! Semester är något heeeelt annat…! 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.