Vad en resa till Gambia kan göra med någon…

Det här kan en resa till Gambia göra med folk. Det första fotot är taget av min äldsta dotter Binta (snart 19) på planet på väg ner till Gambia. Det andra fotot är taget av henne ungefär i mitten av resan och de två sista fotona är tagna sista kvällen innan hemfärden! Sedan undrar folk varför man vill åka utomlands på semester? Haha… tillåt mig småle! 🙂

sl370061.JPG sl370467.JPGbinta-i-svart-gambia-08.JPGsl370562.JPG


(Alla bilder är klickbara för att se i större storlek!)

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Vad en resa till Gambia kan göra med någon…

  1. Jankey: Antar att du menar dottern, men jag håller med! 😉

    andreas: Nä, yngsta dottern har redan varit härom veckan, men för mig blir det nog inget förrän tidigast nästa år…! 🙁

  2. Hej. Sökte på nätet efter recept på domoda eftersom jag besökt Gambia flera gånger och tyckt om den maträtten. Roligt hitta andra som intresserar sej för landet. Klickade med spänning på länken ”vad Gambia har gjort med mej” och blev minst sagt förvånad…trodde nog att utsidan är något av det som förändras minst efter en sådan resa. Det Gambia har gjort med mej är en helt ny världsbild och nya värderingar på nästan alla områden. Med andra ord: Livet kan aldrig bli detsamma efter resorna dit. Tack för receptet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.