Det bästa läpp-kletet!

hudsalva.jpg

Det finns en del små detaljer som man börjar använda, trots att de ”alltid” funnits där, eller just därför, så har man liksom inte upptäckt dess förträfflighet! Försvarets hudsalva är en sådan sak.

Jag har använt den i perioder under mitt liv, men först NU har jag upptäckt att det är en sån fantastisk pryl som finns. Den mjukgör nariga och torra läppar bättre än något annat läpp-klet jag provat. Igår hade Mabou blivit jättetorr på hakan och det blev rött och sårigt. Jag har smetat på Försvarets Hudsalva vid ETT tillfälle och nu syns inte ett spår av någon torrhet på hans haka. Det är konstigt att det ska ta sån lång tid att konstatera att något som är så vanligt, så billigt och så bra har använts i allt för liten utsträckning!!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Det bästa läpp-kletet!

 1. Det är hur bra som helst!! Synd bara att i vårt hus så får de där små burkarna fötter eller nåt, för jag hittar dem aldrig närjag ska ha dem!! Så apotekspersonalen skrattar åt mig varje gång jag köper nytt. De undrar om vi äter salva hos oss!!

  Ha en go dag!
  Pillan *Tonårssommar

 2. Tonårsmorsa: Ja visst gör man? 😉
  Däremot vet jag inte ifall jag vågar rekommendera någon att verkligen testa att steka i försvarets hudsalva. Har själv aldrig fått för mig att prova, trots att flera andra killar jag känner som har gjort lumpen hävdar att det inte smakar särskilt annorlunda! 😀 *skeptisk oavsett*

  Cel’Dara’s last blog post..En ynklig duo blev en brokig trio

 3. Cel’Dara: Japp! Jag vågar knappt gå härifrån… tänk vad mycket kunskap jag skulle gå miste om…! 😉

  Men jag håller med dig, jag är nog också för feg (eller kräsen) för att prova själv! 😉 Kram! // En som är lika skeptisk!

 4. Jag har provat lite allt möjligt, och personligen tycker jag att en riktigt fet hand-/hudkräm är det absolut bästa även för torra läppar. Locobase eller i svårare fall Locobase Repair, båda finns på apoteket, är helt underbart för läpparna! De små tuberna går ned i lite större fickor eller en väska, det är kanske inte så billigt per tub men använder man det till läppar räcker det länge, det behövs bara en klick som en halv apelsinkärna ungefär. Det gör även underverk för mina torra nagelband och händer, och känns det torrt smörjer jag gärna ögonbryn och ögonlock innan jag lägger mig på kvällen.

  Prova gärna, det fungerar bra för mig. (Men jag tror inte man skall steka mat i Locobase…)

  /Johan

  Johan Adler’s last blog post..Virkande virusdrabbad jourtrött doktor

 5. Pingback: Släkten är värst (eller bäst)! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] nu ligger uppe i Mabous rum och sover sin skönhetssömn. Måtte hon inte vara helt inoljad av Försvarets hudsalva, som hon nästan käkat upp för andra gången på en vecka. (Förra Söndagen var hon här hemma […]