Om någon undrar…

dscn0082-2.JPG

…varför jag sitter och bloggar precis nu, när jag sagt att jag skulle städa på min lediga dag. Men det kan jag faktiskt förklara:

 1. Jag har VÄLDIGT VIKTIGA blogginlägg att skriva.
 2. Jag väntar på Jai som ännu inte kommit hem och som också ska hjälpa till med städningen.
 3. Jag väntar ett VÄLDIGT VIKTIGT telefonsamtal som jag vill ta INNAN jag börjar städa.
 4. Jag MÅSTE svara på några mail som ABSOLUT INTE kan vänta, innan jag sätter igång.
 5. Jag väntar på att den ”rätta städkänslan” ska infinna sig!

Eller ooookej då, handen på hjärtat. Jag försöker finna tusen skäl till att slippa städa…!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

15 svar på ”Om någon undrar…

 1. *skratt* ja, det kan faktiskt hjälpa att sitta framför sin dator när man letar efter rätta känslan.. i alla fall brukar det alltid hjälpa på mig. Jag känner alltid för att städa direkt-4-dagar-senare.. ;O)

  tack för omtanken hos mig

  kram

 2. Mrs Mulatt: Ja, det är samma sak här. Problemet är när man inte har fyra dagar på sig…! Jag ska jobba hela helgen och Mabou ska ha kalas på Lördag. 🙁 Ã…andra sidan kanske inte 5-6-åringar bryr sig om lite stök…? Hehe… 😉 Kram!

  Jennie: Känns som jag får rejält med stöd och förståelse i detta inlägg…! Haha… 😀 Kram!

 3. Hej mor!
  Jag har noterat att du är väldigt populär i bloggosfären, så jag skulle vilja att du tog en titt på min sida och riktiga mäns sida (som jag länkar i min blogg)
  Och hakar på trenden!
  Nu jävlar ska barnungarna ner från topplistorna.

  /Bestämdbloggare

 4. Precis det som du skrev i din kommentar till mig, så har jag skrivit i en text tidigare igår natt som jag dock klippte bort så att blogginlägget skulle bli lite kortare, men ska nog posta dom förslagen jag skrev igen senare.
  Självklart, ska det finnas olika listor, det skall inte finnas någon ”det här är sveriges bästa bloggare alla kategorier”. Utan Blondinbella och Kenza är modebloggare inget annat.
  Personligen vill jag gärna synas i rampljuset, så att jag får en ärlig chans att visa vad jag går för.
  Dels med skrivandet, men sen med att hitta mina med musikanter, så jag slipper leva på bidrag resten av livet. När jag är fan så mycket bättre än en 17åring som skriver vad hon har för kläder på sig och drar in reklam pengar på att flera fjortisar tycker att hon är ”intressant” att läsa om.
  Jag unnar personer framgång om dom har gjort sig förtjänta utav den, som tex Basshunter. Kenza och Bella förtjänar det inte i mina ögon.
  Inte heller har Bella svarat på mitt öppna brev till henne.

 5. Andreas: Tack för din kommentar. fast så här tänker jag: Om modebloggarna ligger allra högst rankade i listorna så beror ju det på att de är mest lästa. varför läser man en blogg? För att bloggen intresserar en. Visserligen tycker jag det är lite trist att själv halka ner i och med alla populära modebloggar, men jag är inte intresserad av att starta en egen och jag unnar dessa tjejer lite uppmärksamhet och rampljus för det de gör.

  Det som jag däremot kan tycka känns lite trist är att i och med att det ”bara” är modebloggar som toppar alla listor, så försvinner alla andra bloggar i mängden och det är ju lite trist, särskilt för oss som verkligen inte är intresserade av modebloggar. Då är det svårt att hitta andra bra bloggar i den här bloggdjungeln.

  Själv läser jag inte modebloggar, däremot så tänker jag att man kanske ska lägga upp ”kategorier” på ett mer markerande sätt i bloggtopplistorna som finns? Så att man på ett mer lättöverskådligt vis kan se de mest lästa inom olika kategorierna. Nåja, jag har inga klara svar, men förstår om det finns folk som retar sig på att det i stort sätt endast är modebloggar i topplistorna.

  Lycka till med din egen blogg och ha en bra dag! 🙂 Kram!

  Förresten: Kom på en sak! Om ni absolut vill ha en kandidat för någon som inte har en modeblogg så tipsar jag om min favvobloggerska KEI;
  http://www.keism.blogspot.com/

  Hon skriver t.o.m. i sin påa på sin blogg:
  ”Garanterat inga Dagens Outfitterier.”

  Jag garanterar att hon är bloggvärldens bästa bloggerska, alla kategorier! Kram!

  Helena: Det är nog så med det vi inte tycker är så roligt!! 🙂

  Barbamorsan: Ja, så är det! Men nu har jag hunnti städa och bloggat och det är banne mig inte illa…! 😉 Kram!

 6. Andreas: Okej, then I get your point! Nu har jag inte hängt med så mycket i dessa ungdomsbloggar om mode, så jag vet inte helt vad de står för, annat än att de innehåller mode. Lite trist tycker jag förstås det är att så pass ytliga saker är det som blir så populärt bland våra ungdomar. Men å andra sidan ligger det kanske i sin natur. Det är enkelt att läsa, det är lättvindigt och man behöver inte anstränga sig för att fundera så mycket på vad det står för!

  Har inte sett ditt öppna brev till Bella, men ska kolla det! 🙂 Kram!

 7. Cel’Dara: Haha, det är bara att skriva ut…! Särskilt viktigt är det att påpeka att viktiga samtal måste man ta sittandes vid datorn, de kan inte tas emot på stående fot i något annat rum, än där datorn är! ”Gammalt Tonårsmorsa-ordspråk” (Eller helt nytt, då!) 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.